BIST 8.990
DOLAR 32,33
EURO 35,08
ALTIN 2.298,20
HABER /  SPOR

Cimbom parayı buldu

Cimbom parayı bulmasına buldu ama teminat olarak bakın nereyi gösterdi.

Abone ol
Canaydın yönetimi kulübün tesislerini bankaya teminat göstererek büyük bir risk aldı. Futbolcu alacakları ve yeni transfer için kaynak arayan sarı kırmızılı yönetimin bu girişiminin ardından ilgili bankadan onay geldi.

Paranın hafta sonuna kadar kulübün kasasına gireceği belirtildi.

Yeni sezon öncesi birbirinden flaş transferlere imza atan Galatasaray’ın bu hızı ilerleyen haftalarla birlikte kesildi. Başta Lincoln ve Linderoth olmak üzere birbirinden önemli futbolcuları kadrosuna katarak, kendi taraftarlarını bile şaşırtan, ancak daha sonra teknik direktör Karl-Heinz Feldkamp’ın istediği forvet oyuncusunu bir türlü alamayan Galatasaray yönetiminin sıkıntısı gün yüzüne çıktı.

Haciz gelmişti

Kasasında nakit para bulunmayan Galatasaray Kulübü’nün daha önce de yaptığı gibi bankalardan kredi talebinde bulunduğu öğrenildi. Buna karşılık müracaat ettiği bankalar da sarı kırmızılılardan teminat istediler.

Ancak yakın zamanda da birçok bankadan kredi alan Galatasaray, Riva arazisini teminat olarak göstermiş ve paralar zamanında ödenemediği için ilgili bankalar da arazi üstüne haciz kararı koydurmuşlardı.