BIST 9.557
DOLAR 32,50
EURO 34,81
ALTIN 2.485,87
HABER /  GÜNCEL

Çılgına döndü belediyeyi bastı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nde taşeron işçi olarak çalışan, daha sonra iş hakkı firma tarafından feshedilen bir kişi, belediye binasın...

Abone ol

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nde taşeron işçi olarak çalışan, daha sonra iş hakkı firma tarafından feshedilen bir kişi, belediye binasını basarak camları kırdı. İşçinin, zabıta ekipleri tarafından darp edildiği öne sürüldü.
Edinilen bilgilere göre, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nde taşeron işçi olarak çalışan İlyas Hunaz’ın bağlı bulunduğu şirket tarafından iş hakkı feshedildi. Öğle saatlerinde belediye binasına gelen Hunaz, burada yetkililerle görüşmek istedi. Belediye girişinde bulunan görevlilerin yetkililerle görüşemeyeceğini bildirmesi üzerine Hunaz, zabıta ekipleri ile bir süre tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine Hunaz, belediye girişindeki kapının camlarını kırdı. Hunaz, camları kırmasının ardından, iddiaya göre zabıta ekipleri tarafından darp edildi. Olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırılan Hunaz’ın bilincinin kapalı olduğu öğrenildi. Olayın ardından polisle belediye yetkilileri arasında kısa süreli bir gerginlik yaşandı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.