BIST 9.080
DOLAR 32,36
EURO 35,00
ALTIN 2.322,99
HABER /  GÜNCEL

CHP'yi ayaklandıracak pastane kararı!

Ankara ve İstanbul'da yaşanan 29 Ekim krizinden sonra şimdi de Amasya'da resepsiyon krizi yaşanıyor...

Abone ol

Ankara Valiliği Başkent'teki 29 Ekim yürüyüşünün yasal olmadığı gerekçesiyle engelleneceğini duyurdu. İstanbul'da ise kutlamaların yapıldığı Bağdat Caddesi'nde Kadıköy ile Büyükşehir arasında kriz yaşanıyor. Şimdi de Amasya Valiliği'nin resepsiyon davetiyesi tepki çekti.

Amasya Valiliği tarafından daha önce Amasya Oteli'nde yapılan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resepsiyonu bu yıl pastanede düzenlenecek.

22746.jpg

CHP VALİLİK KARARINA POSTA KOYDU!
CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, Ankara’da cumhuriyet yürüyüşünün yasaklanmasının Valiliğin alnında kara bir leke olarak kalacağını ifade etti.
HABERİN AYRINTISI İÇİN TIKLAYIN..

29 EKİM PASTANEDE KUTLANACAK!

Amasya Valiliği tarafından daha önce Amasya Oteli'nde yapılan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resepsiyonu bu yıl pastanede düzenlenecek. Valiliğin gönderdiği resepsiyon davetiyesini alan ve yer olarak da ünlü bir pastane zincirini gören Atatürkçü Düşünce Derneği ile CHP İl yönetimi tepki gösterdi. Atatürkçü Düşünce Derneği Amasya Şube Başkanı Metin Kara, seçilen yerin Cumhuriyet Bayramı'nın anlamından uzak olduğunu belirterek, davete katılmayacaklarını söyledi.

Amasya Valisi Abdil Celil Öz ise kentte daha geniş ve kaliteli bir mekan olmadığı için burayı tercih ettiklerini belirterek, "Resepsiyon yapılacak yer bir restoran da, düğün salonu da olabilirdi. İlin imkanlarını göz önünde bulundurmak lazım. Pastanede, otelde, restoranda yapmışız, önemli olan iç mekanda Cumhuriyet'in özelliklerine ve niteliğine yakışır, gerekli düzenlenemenin yapılmış olması" dedi.