BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

CHP'ye giriş ve çıkışlar yasaklandı

11 Nisan'da milletvekili aday listesini YSK'ya teslim edecek olan

Abone ol

İNTERNETHABER
ANKARA-

12 Haziran'da yapılacak genel seçimlerde aday olacak milletvekillerini belirlemek için başlayan çalışmalarda sona gelindi. 11 Nisan'da listeyi temsil edecek siyasi partilerde hummalı bir çalışma var.

CHP milletvekili aday listesinin YSK'ya teslim edileceği Pazartesi gününe kadar genel merkez binasına ziyaretçi alınmamasını kararlaştırdı.

Karar parti binasının girişine asılan, "Seçim çalışmaları nedeniyle 9-10-11 Nisan 2011 günleri binaya ziyaretçi kabul edilmeyecektir" afişi ile duyuruldu.

CHP Genel Merkezi'nde day belirleme çalışmalarında sona gelindi. İllerden yapılan yapılan önseçim, eğilim yoklamaları ve adaylarla ilgili kamuoyu araştırmaları tamamlandı. Sıra listeye son şeklinin verilmesine geldi. 

Parti yöneticileri 9-10 ve 11 Nisan tarihlerinde genel merkezde buluşup listeyi hazırlayacak. Yoğun ziyaretçi trafiği yaşanan binada rahat çalışmak için bir önlem daha alındı. Genel Merkez binası çalışmanın yapılacağı üç gün boyunca ziyaretçi trafiğine kapatıldı. Karar parti genel merkezi binasının girişine bir not olarak asılıp herkese duyuruldu.

Notta, "Seçim çalışmaları nedeniyle 9-10-11 Nisan 2011 günleri binaya ziyaretçi kabul edilmeyecektir" denildi.

Bu arada genel merkezde izinler de kaldırıldı. Genel merkezde çalışanlar hafta sonu da tam kadro mesai yapacak.