BIST 9.093
DOLAR 32,37
EURO 34,95
ALTIN 2.325,64
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

CHP'nin kalesinde gövde gösterisi!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İzmir Gündoğdu meydanında partisince düzenlenen seçim mitinginde halka seslendi.

Abone ol

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İzmir Gündoğdu meydanında partisince düzenlenen seçim mitinginde halka seslendi.

İzmir mitinginde çoşkulu bir kalabalığa seslenen Başbakan, İzmir için iddialı konuştu: "İzmir AK Parti'nin yanında olacak. Sandıklardan açık ara önde çıkacağız"

SAHİLLERE AYRI KÖYLERE AYRI DİL KULLANMIYORUZ

Gittiğimiz her şehirde kardeşlik dedik, samimiyetin diliyle konuştuk. Bizim yaptıklarımız neyse, içimizdeki de odur.

Kalbimizde ne varsa dilimizde de o var. 81 vilayete 81 ayrı dil kullanmıyoruz. Sahillere ayrı, ilçelere, köylere ayrı dil kullanmıyoruz. Biz bize oy vermeyenler "bidon kafalı, göbeğini kaşıyan adam, beyinsiz" gibi nezaket dışı ifadeler kullanmıyoruz. Kıskançlık, küslük gibi kavramlara asla prim vermiyoruz. Biz belli kesimleri korkutarak, ardından da bu korkuları da istismar ederek siyaset yapmıyoruz.

SANDIKLARDAN AÇIK ARA ÖNDE ÇIKACAĞIZ

Biz bugüne kadar İzmir'e hep elimizde hizmetlerle geldik, hakaretlerle gelmedik. Barajla, okulla, çevre yoluyla, limanlarla geldik. Demokrasi yolunda çok badireler atlattık. Adnan Menderes ve arkadaşlarının idamını kimler alkış tuttu. CHP 27 Mayıs'ı bayram ilan etti. Türkiye'de sanal düşmanlar, korkular ilan edildi. İzmir Ak Parti'nin yanında olacak. Bugün ki 100 binlerce ilgi bunu gösteriyor. İzmir bugün yeni bir kararın eşiğindedir ben buna inanıyorum.

Sandıklarda Ak Parti açık ara önde çıkacak biz inanıyoruz.

KİMSENİN YAŞAM TARZINA KARIŞMADIK

Hiçbir zaman ben demedik, biz dedik. Biz projelerle geliyoruz. Devleti öne alan değil, bireyi öne alan anlayış. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın dedik. Kimsenin yaşam tarzına karışmadık, değerlerine, giyimine müdahale etmedik.

Şimdi gelirken baktım gençler serpilmişler, istedikleri gibi içiyorlar. Bizim derdimiz bu değil, bizim derdimiz başka.