BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

CHP’li vekile şok tepki

Bartınlı maden şehidinin cenaze töreninde CHP milletvekili, bir üniversite öğrencisinin tepkisiyle karşılaştı.<br/>Manisa’nın Soma ilçesinde...

Abone ol

Bartınlı maden şehidinin cenaze töreninde CHP milletvekili, bir üniversite öğrencisinin tepkisiyle karşılaştı.
Manisa’nın Soma ilçesinde yaşanan maden faciasında hayatını kaybeden Aydın Özgün ve Osman Özgün’ün Bartın’da düzenlenen cenaze törenine CHP Bartın Milletvekili Rıza Yalçınkaya da katıldı. Üniversitede okuduğu öğrenilen bir kız öğrenci, CHP Bartın Milletvekili Yalçınkaya’ya tepki gösterdi. Cenaze namazının ardından mezarlığa yürüyerek çıkan cemaate katılmayıp Meclis plakalı makam aracıyla giden Milletvekili Yalçınkaya’ya aracıyla seyir halindeyken bir üniversite öğrencisi, “Burada yürümekle ayaklarınız aşınmaz. Bu kadar insan yürüyor, siz de yürüyün. Bana da öyle gözlerinizi çıkarıp bakmayın” dedi.

ŞAŞKINA DÖNDÜ
Yalçınkaya, öğrencinin bu tepkisi karşısında neye uğradığını şaşırdı ve hemen aracından inip yürümeye başladı. Öğrencinin yanına giderek konuşmaya çalışan Yalçınkaya, yine tepkiyle karşılaşınca öğrencilerden uzaklaşıp cemaate katılarak mezarlığa yürüyerek gitti. Tepki gösteren öğrenci, yaptığı açıklamada, “O da herkes gibi halktan biri. Biz yürüyorsak onun da yürümesi gerekir. Bir ayrıcalığı olduğunu düşünmüyorum” dedi.
(İHA)