BIST 9.710
DOLAR 32,51
EURO 34,78
ALTIN 2.426,61
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

CHP'li vekilden Kılıçdaroğlu açıklaması: Amacını aştı

Kemal Kılıçdaroğlu'nun Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu'na "birilerinin önüne yatmış" ifadeleri ile ilgili tartışmalara CHP İstanbul Milletvekili Bekaroğlu da katıldı.

Abone ol

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu'na "birilerinin önüne yatmış" ifadeleri ile ilgili tartışmalara CHP İstanbul Milletvekili Bekaroğlu da katıldı.

Bekaroğlu, Kılıçdaroğlu için "Bana kalırsa amacını aşmıştır, keşke hiç ağzından çıkmasaydı" dedi.

 Bekaroğlu sözlerinin devamında ise Kılıçdaroğlu'nu savunarak, "Son derece beyefendi, düzgün ve dürüst bir insan. Yapılan hakaretler haksızlık. Kimse Kılıçdaroğlu'nun amacını aşan, yanlış anlaşılan bir sözünü ağzına sakız yaparak yanlışlıklarını, çirkinliklerini örtemez." dedi.

 Bekaroğlu, Twitter hesabından şunları yazdı:

* Sayın Kılıçdaroğlu'nun sözleri soruluyor; aslında sorulmuyor; Sayın Kılıçdaroğlu ve hepimiz adeta linç ediliyor.

* Sayın Kılıçdaroğlu'nun bu sözü, Reza'nın önünde yatan bakanlardan hareketle bir anda söylediğini düşünüyorum.

* Bana kalırsa amacını aşmıştır, keşke hiç ağzından çıkmasaydı ama bu, O'nun ve CHP'nin linç edilmeyi hak ettiği anlamına gelmez.

* Sayın Kılıçdaroğlu'nun, son derece beyefendi, düzgün ve dürüst bir insan olduğunun yakinen şahidiyim.

* Sayın Kılıçdaroğlu, Türkiye için şans olarak kabul edilmesi gereken bir siyasetçidir; yapılan hakaretler haksızlıktır.

* Kimse Kılıçdaroğlu'nun amacını aşan, yanlış anlaşılan bir sözünü ağzına sakız yaparak yanlışlıklarını, çirkinliklerini örtemez."