BIST 9.558
DOLAR 32,51
EURO 34,84
ALTIN 2.488,76
POLİTİKA

CHP'li Özgür Özel'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'a "diktatör bozuntusu" sözlerine tepki yağıyor

CHP'de taciz ve tecavüz iddiaları almış başını giderken, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik siyasi ahlak sınırlarını aşan ifadeler kullanınca AK Parti ayağa kalktı. 'Hadsiz Özgür Özel' başlığı Twitter'da TT oldu...

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik "Franco özentisi dikdatör bozuntusu" sözlerine tepki yağıyor. Özel'in CHP içindeki taciz ve tecavüzlerin konuşulmasını engellemek için provokasyon yaptığı belirtilirken AK Partili isimlerden "Erdoğan diktatör olsa sen böyle konuşabilir miydin" tepkisi geldi. 

Satılmış zihniyetin siyasi bezirganları

Cumhurbaşkanlığı iletişim Başkanı Fahrettin Altun, Özgür Özel'e çok sert çıkarak, "18 yıldır girdiği her seçimde aziz milletimizin şerefli oylarıyla, alnı ak bir biçimde iktidar olan sayın Cumhurbaşkanımıza "diktatör" ifadesini yakıştıranlar, ya satılmış bir zihniyetin siyasi bezirgânları ya da dış mihrakların kirli ajandalarını uygulayan siyasi lejyönerlerdir" dedi.

'Diktatör' diyerek faşizme hizmet ediyorlar

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik de "Bu söz ilk olarak Türkiye’deki seçim sonuçlarından memnun olmayan yabancı odaklarca dolaşıma sokuldu. Arkasından milletin iradesini beğenmeyenler tarafından iç siyasette aynen kullanılmaya başlandı. Bugün Avrupa’nın faşistleri, aşırı sağcıları, İslam düşmanları, Türkiye düşmanları, FETÖ’cüler ve PKK yanlıları Cumhurbaşkanımıza diktatör diyor. Milli iradeyle kavgalı olanlar da defalarca seçim kazanmış Cumhurbaşkanımıza diktatör diyerek faşizme hizmet sunuyor" ifadelerini kullandı.

Sende utanmanın zerresi olsa...

AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, "Sende utanmanın zerresi, izanın kırıntısı olsa, biraz muhakeme yeteneğin olsa böyle konuşmazsın. Bu alçakça yakıştırmalar millete hakarettir, demokrasiyi yok saymaktır. Bunu da ancak hiçbir demokratik seçimi kazanamamış, milletle kavgalı CHP zihniyeti yapar!" dedi. 

Diktatör arayan CHP tarihine baksın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta da sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Adap ve terbiyeden nasibini almayan #HadsizÖzgürÖzel bir diktatör arıyorsa önce türlü oyunlarla başa gelen ve koltuğunu türlü oyunlarla devam ettiren genel başkanına baksın. Sonra da CHP tarihini öğrensin. Aradığı diktatörlüğü orada bulacaktır" ifadelerini kullandı.

Sinek küçüktür ama mide bulandırır

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal da sosyal medya hesabından "Sinek küçüktür ama mide bulandırır atasözümüzün tam karşılığı olan kişi, çirkin ve alçak tavrın mide bulandırıyor. Hakaret ettiğin ve çirkinliğini kustuğun Lider, beslendiğiniz darbeci vesayetçi yapıları devirdi, birlikte hareket ettiğiniz küresel egemenlere meydan okudu.Peki siz?" dedi ve şöyle devam etti: 

"18 yıldır çıktınız yenildiniz, çıktınız yenildiniz, çirkefleştiniz. Yine yenileceksiniz! Git pisliğini kusmak için başka bir duvar bul. Bu tür provokasyonlar yerine içinizdeki taciz, tecavüz ve şiddet olayları ile ilgilenin..."

Erdoğan diktatör olacak da..

AK Parti'nin Gençlik Kolları Genel Merkezi'nin Twitter hesabından da "Tayyip Erdoğan diktatör olacak siz de meydanlarda dolaşacaksınız öyle mi?" paylaşımı geldi. 

Turan: Bizim için şereftir...

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, "Çok da ciddiye almayın! Müptezelin Sn @RTErdogan'a “diktatör” demesi bizim için şereftir!" derken, AK Parti Adana Milletvekili Abdullah Doğru "#HadsizÖzgürÖzel ve bağlı olduğu çapsız yapı her defasında Millî İrade’ye bilinçli olarak kastediyor" ifadelerini kullandı.

İşte Özgür Özel'e tepki paylaşımlarından bazıları...

Sitene Ekle