BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,84
ALTIN 2.508,91
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

CHP'li belediye çevrecileri gazladı!

Yalova Belediyesi'ndeki toplantıya giden çevreciler CHP'li Vefa Salman'ın talimatıyla dışarı çıkarıldı bu da yetmedi biber gazı sıkıldı.

Abone ol
Yalova Belediyesi Meclisi Toplantısı’na katılan bir grup, ağaç kesilmesini protesto etti. Göstericiler ile zabıta memurları arasında arbede yaşandı. Bir zabıta memurunun biber gazı sıkması nedeniyle ise salondakiler zor anlar yaşadı.
 
Yalova Belediye Meclisi aralık ayı birinci birleşimi Belediye Başkanı Vefa Salman başkanlığında, Meclis Toplantı Salonu'nda yapıldı.
 
Toplantıda ilk olarak AK Parti Grup Başkanı Kasım Avar, Tonami Meydanı'ndaki ağaçların kesilmesiyle ilgili soru önergesi verdi.

ÇEVRECİLERE BİBER GAZI- İZLE

CHP'Lİ ÜYE ÖZÜR DİLEDİ 
 
Ağaçların kesilmesi nedeniyle ''Atam senden özür diliyoruz" yazılı tişörtle toplantıya katılan CHP'li meclis üyesi Faruk Kırtay, söz almak istediğini söyledi.
 
Bir süre sonra kendisine söz verilmemesine tepki gösteren Kırtay, "Siz bugün basın açıklamasında üzüntülerinizi ifade etmişsiniz. Ben sizlerden özür bekliyordum ama siz özür dilemiyorsanız ben ayağa kalkıyorum ve Yüce Atatürk'ten meclis huzurunda özür diliyorum" dedi.

1256.20141201203548.jpg 
 
Faruk Kırtay, daha sonra toplantı salonunu terk etti.
 
Bu arada toplantı salonunda bulunan bir grup çevreci, ellerinde pankartlarla ağaçların kesilmesini protesto etti.

chp-zabita5.jpg 
 
ZABITA BİBER GAZI SIKTI
 
Bu sırada yaşanan arbede sırasında çevrecilere müdahale eden zabıta memurlarından biri, gruba biber gazı sıktı. Gaz nedeniyle salondakiler zor anlar yaşarken, toplantıya ara verildi.
 
Daha sonra Belediye Başkanı Vefa Salman, toplantının oturumunu kapattı.

chp-zabita3.jpg

chp-zabita2.jpg

chp-zabita.jpg