BIST 9.080
DOLAR 32,41
EURO 35,05
ALTIN 2.328,51
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

CHP'de beklenen görüşme yarın

CHP'de beklenen görüşme gerçekleşiyor. Kemal Kılıçdaroğlu, Deniz Baykal ve Önder Sav ile bugün görüşecek.

Abone ol

Siyasette günlerdir beklenen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile CHP’nin eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal buluşması yarın gerçekleşecek. 18 Aralık’ta yapılacak kurultay öncesinde Kılıçdaroğlu ile Baykal, TBMM’de yarın saat 12.00’da bir araya gelecek.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, kurultay öncesinde Deniz Baykal ve Önder Sav ile görüşerek, önerilerini alacağını ifade etmesi üzerine siyasi kulisler günlerdir Kılıçdaroğlu ve Baykal görüşmesine kitlenmişti. Günlerdir beklenn görüşme ise yarın gerçekleşecek.

KILIÇDAROĞLU, BAYKAL’I ARADI

Edinilen bilgiye göre CHP Genel Başkanı, Deniz Baykal’a telefon açarak bugün görüşmeyi arzu ettiğini söyledi. Baykal’ın da, "Bugün oldukça yoğunum, yarın görüşebilir miyiz" dediği belirtildi. Edinilen bilgiye göre Baykal’ın bu sözleri üzerine CHP Genel Başkanı’da, "Yarın olur" dedi. Bunun üzerine Kılıçdaroğlu ve Baykal yarın için randevulaştı.

GÖRÜŞME TBMM’DE YARIN SAAT 12’DE GERÇEKLEŞECEK

Kılıçdaroğlu ve Baykal’ın görüşmesi TBMM’de yarın saat 12.00’de gerçekleşecek.

Baykal, son anda Muğla Milletvekili Fevzi Topuz’un oğlunun Bodrum’da yarın yapılacak düğün törenine katılmaktan da vazgeçti. Edinilen bilgiye göre Kılıçdaroğlu’nun da katılmasının beklendiği düğünde Baykal, "görüntü vermek" istemedi.(