BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,87
ALTIN 2.430,29
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

CHP kongreye tek listeyle gidiyor

Cumhuriyet Halk Partisi Düzce İl Başkanlığı, hafta sonu yapılacak kongrede tek liste olacağını açıkladı.

Abone ol

Cumhuriyet Halk Partisi Düzce İl Başkanlığı, hafta sonu yapılacak kongreye hazırlanırken kongre hakkında İl Başkanı Zekeriya Tozan seçimlerin tek listeyle yapılacağını belirterek seçimlerde Divan Başkanlığı'nı CHP İstanbul Milletvekili Kemal Kılıçdaroğlunun yapacağını söyledi.

İl Kongresine hazırlanan CHP'de mevcut İl Başkanı Zekeriya Tozan basın toplantısı düzenledi. Tozan, yapılacak seçimlere tek liste halinde gidileceğini vurgularken seçimlere Divan Başkanı olarak Kemal Kılıçdaroğlu ile CHP Muğla Milletvekili Birol Ergin'in de seçimler için Düzce'ye geleceğini aktardı.

Tozan yaptığı açıklamada, "Son günlerde CHP İl Teşkilatının içinde sorunlar yaşandığı konusunda söylentiler duyuyoruz. Bizim içimizde hiçbir sorun olmadığı gibi seçimlere de tek liste halinde girmeye karar verdik. Şu an liste tam kesinleşmedi ve ben başvuruda bulunmadım. İl Başkanı ben ya da bir başka arkadaşımız olmuş hiç fark etmez. Önemli olan bir bütün olmak ve çalışmalarda birlikte hareket etmektir. Açıkçası ben yeniden Başkanlık için başvuruda bulunmayı düşünmüyorum. Kimin aday olacağı konusunda da kesin bir isim yok. Yapılan haberler ve yorumlar gerçeği yansıtmamaktadır. Henüz bir isim konusunda karar vermedik" dedi.