BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,95
ALTIN 2.325,11
MEDYA

Ceyda Kırıcı, Esra Erol'a gözyaşları içinde veda etti

ATV'de ekranlara gelen Esra Erol'la programına, Kanal D'nin izdivaç programı Kısmetse Olur'dan transfer olan Ceyda Kırıcı aradığı eşi bulamayınca programa veda etti.

Kanal D'nin evlendirme programı Kısmetse Olur'da damat adayları Adnan ile ilişki yaşayan ve ayrılan Ceyda Kırıcı yeni sezonla birlikte ATV'de yayınlanan Esra Erol'la programına katıldı. Aradığı mutluluğu ATV'de bulamayan Ceyda Kırıcı gözyaşları içinde programa veda etti.

Ceyda Kırıcı kimdir? Esra Erol Ceyda kaç yaşında?

Ceyda Kırıcı Esra Erol programında kendisini ve kriterlerini şu sözlerle aktardı; "Önceden maço erkeklerden hoşlanıyordum ve çok kıskançtım. Fakat o günler geride kaldı. Seven kıskanır, normal yani. Ama şimdi adam olsun yeter. Maçoluk da pek fayda etmiyor. Kriterlerin pek bir önemi yok. Beni de ekranlarda görmeyi bekliyorlardı. Onlar da sevinmiştir. Ben hep karşı taraftan darbeler yedim. Güven çok önemli. İyi ve kötü günümde yanımda olacak, destek çıkacak. Bir olay yaşandığında bana sahip çıkacak. En önemlisi karakter. Karakteri çok önemli ve bana güven vermesi çok önemli. Görünüşe de önem veren biriyim. Ben aşırı duygusalım. Hemen kendimi kaptırırım.Fakat karşılığını alamıyorsun. Artık o kadar duygusal değilim."

Kısmetse Olur ilk sezonunda dikkat çeken gelin adaylarından olan Ceyda Kırıcı, 1994 yılında dünyaya geldi. Aslen İzmirli olan Ceyda Kırıcı, Lise mezunudur. Yarışmacının göz rengi kahverengi, kilosu 53, boyu 1.70 ve burcu koçtur. Ceyda Kırıcı, Show TV'de ekranlara gelen Bu Tarz Benim adlı yarışmayla tanınmıştır. Modellik yapan Ceyda Kırıcı, eski sevgilisi olan şarkıcı Umut Kaya’nın klibinde oynamıştır. Ceyda Kırıcı’nın eski sevgilisinin klibinde oynaması evdekilerin ve tanıma yolunda olduğu damat adayının tepkisine neden olmuştur.

Sitene Ekle