BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Cemil İpekçi Gezici lere ateş püskürdü

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bir böceğin sokması sonucu zehirlenerek hastaneye kaldırılan ünlü modacı Cemil İpekçi, Gezi Parkı protestocuların...

Abone ol

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bir böceğin sokması sonucu zehirlenerek hastaneye kaldırılan ünlü modacı Cemil İpekçi, Gezi Parkı protestocularına ateş püskürdü. Onlarca insanın bir park için sokaklara döküldüğünü ifade eden İpekçi, "Hakkımı helal etmiyorum" dedi.
Bodrum’da yaşayan ünlü modacı Cemil İpekçi geçtiğimiz günlerde aniden rahatsızlanarak yakın koruması tarafından Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırılmıştı. Bugün tekrar hastaneye gelen ünlü modacı tedavi gördükten sonra gazetecilere açıklamalarda bulundu. Nasıl bir böceğin kendini ısırdığını bilmediğini söyleyen İpekçi, “Tam denize girerken ne olduğu henüz belli olmayan bir böcek soktu. Birkaç gündür hastaneye gelip serum yiyorum. Ben şimdi halk plajından denize girmenin bedelini mi ödüyorum. Yarın tekrar geleceğim kontrole çünkü ne olduğu belli değil sokan böceğin. Kan tahlilinde de çıkmadı. Düşünün biz buralarda denize giriyoruz, kahve içiyoruz, oturuyoruz. Bu zehirle alerjik bir bünye olsa ölebilirsin de. Deniz kenarlarını bırakın sokakların içleri de kaynıyor. Çünkü bütün o çöp kutularının, çöpünü alıyorlar ama onu yıkamadıkları için o çöp kutularının içindeki bütün bakterilerde doluşuyor etrafa. Ve o bakterilerin içinden çocuklarımız geçiyor”dedi.

“BİR MEYDAN İÇİN DÜNYA PROTESTOSU YAPTILAR SAĞLIKLARI İÇİN YAPMIYORLAR”
İpekçi vatandaşların bir park için sokaklara döküldüğünü ama sağlıkları için hiçbir şey yapmadıklarını ifade ederek, “Ben bir vatandaşım ve emekliyim. Şöhret olabilirim. Ama niye ben emekliyim özel bir hastaneye gideyim. Senelerce sigortamı ödemişim tabi ki devlet hastaneme geleceğim. Devlet hastanesine geldiğinizde doktorlarda çok iyi, hemşirelerde çok iyi ama verilen imkan koca Bodrum için sanki bir kasaba hastanesi gibi. Halkımdan rica ediyorum bunlar çok boş şeyler kim Cumhurbaşkanı, kim iktidar. Hangisi gelirse gelsin biz değişmediğimiz sürece bunlara esas protestoları bunun için. Bir meydan için dünya protestosu yaptılar sağlıkları için yapmıyorlar. Nasıl bir milletiz biz. Şu acımın hakkını helal etmiyorum”dedi.
(İHA)