BIST 9.525
DOLAR 32,63
EURO 34,84
ALTIN 2.503,13
HABER /  MAGAZİN

Cem Yılmaza figüran muamelesi

Hokkabaz filminde oynayan Özlem Tekin, ünlü komedyenin arka planda kaldığını söyledi.

Abone ol
Cem Yılmaz'ın yeni filmi "Hokkabaz"da rol alan Özlem Tekin, ünlü komedyenin bu projede geri planda kaldığını, kendi rolünün bile onunkinden daha fazla olduğunu söyledi.

Tempo Dergisi'ne konuşan Özlem Tekin, Cem Yılmaz'ın "Hokkabaz" filminde özelliksiz bir rol üstlendiğini söyledi. Ünlü rock'çı "Bu film Cem Yılmaz üzerine kurulu değil. Hatta onun rolü bizden daha az ve daha özelliksiz. Bazı yerlerde neredeyse tek kelimelik yanıtlarla geçiyor, espriyi başkaları yapıyor. Hikayeyi kendi üzerine kurabilirdi, ama o diğer oyunculara ağırlık vermeyi tercih etti" dedi.

AŞK DEDİKODULARI

Cem Yılmaz'ın yönetmenliğine övgüler yağdıran ve "Bizden neyi nasıl alabileceğini biliyordu. En iyi oyunculuğu çıkarabileceğimiz şekilde bize yaklaştı" diyen Tekin, çekimler sırasında aralarında çıkan aşk dedikodularına ilişkin ise şunları söyledi: "Bu konuda çok fazla konuşmak istemiyorum. Ama film üzerine çalışırken, birlikte görünmemiz gayet normaldi. Bu bir ilişki olduğu anlamına gelmez..."

Oyunculuğa "Karaoğlan" dizisiyle adım atan, ardından "Sil Baştan" ve "Mucizeler Komedisi"nde rol alan ünlü şarkıcı Özlem Tekin, şimdi de Cem Yılmaz’ın son filmi "Hokkabaz"da izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 20 Ekim’de vizyona girecek bu filmle setlere iyice ısınan Tekin, Tempo Dergisi’ne verdiği röportajda "Bundan sonra oyunculuk bayrağını taşıyacağım. Oyunculuk yaparken kendimi kaybediyorum" dedi.