BIST 8.718
DOLAR 32,34
EURO 35,16
ALTIN 2.245,23
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Çekmeköy’de ulaşım sorun olmayacak

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz rahat ve kolay ulaşım için görüşmelerini sürdürüyor.

Abone ol

4 Mayıs Salı günü Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Toplu Ulaşım Müdürü Ali Arslan bir araya geldi.

Belediye Başkan Yardımcıları Şenol Çetin ve Eyüp Yıldırım ile AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Şahmettin Yüksel’in de katıldığı toplantıda toplu ulaşım ile ilgi beklentiler masaya yatırıldı. Toplantıda öncelikle belediyeye gelen istekler doğrultusunda halkın talepleri görüşülürken, harita üzerinde Çekmeköy’ün bütün sokakları incelendi ve sorunsuz ulaşım için çalışmalar başlatıldı.

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz konu ile ilgili şunları söyledi: “Çekmeköy şehrin stresinden uzakta kalan fakat kolay ulaşım sayesinde şehrin yanı başında bir ilçe. Geçen ay İETT ile yaptığımız görüşmeler sonucunda eklenen yeni hatlarımız halkımızı çok memnun etti. Bugün yeni seferler, alternatif güzergahlar, sefer sayılarının sıklaştırılması gibi konularda yeni taleplerimiz oldu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Toplu Ulaşım Müdürü Ali Arslan ve ekibi ile yaptığımız bu toplantıda Çekmeköylülere yeni müjdeler vermek için bir dizi çalışmanın temellerini attık.”