BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,93
ALTIN 2.439,83
HABER /  GÜNCEL

Çarşı filme de karşı: 4 yaralı

Çarşı grubu ayıp etti. Beşiktaş'ta çekilen film setini bastı.

Abone ol

Beşiktaş'ta, yönetmenliğini Egemen Ertürk'ün yaptığı, "Çıngıraklı Top" adlı sinema filminin, çekimleri sırasında, 'Çarşı herşeye karşı' diye bağıran, bıçaklı yaklaşık 20 kişinin, set çalışanlarına saldırması sonucu, 4 kişi yaralandı.

Kuruçeşme sırtlarında, önceki gün saat 21.00'da, "Çıngıraklı Top" adlı komedi filminin çekimleri sırasında, alkol alan yaklaşık 20 kişi, set çalışanlarına küfür edip, 'Çarşı herşeye karşı' diye bağırdı. Bunun üzerine set çalışanları içki içen grubu uyardı. Bıçaklı ve sopalı 20 kişilik grup, set çalışanlarına saldırdı. Çıkan kavgada, Set Şefi Şerafettin Özer, Set Amiri Bariş Gürleyen, Set Teknisyenleri Ender Yaman ile Fatih İnci yaralandı. Mesai arkadaşlarının yardımlarıyla Şişli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi.

Saldırganlar setteki yaklaşık 20 bin YTL değerindeki malzemeleri kırdı. Setteki malzemeleri bir kamyona yükleyen 65 kişilik set ekibi, Arnavutköy Polis Merkezi'ne geldi. Yönetmen Ertürk, saldırganlardan şikayetçi olduklarını belirterek "Çekim sırasında karşımıza geçen 20 kişilik bir grup içki içip bize laf attı. Ardından Çarşı herşeye karşı diye bağırdı. Uyarmaya çalışırken sopalı ve bıçaklı saldırganlar üzerimize saldırdı. Ne olduğunu anlamadık. Arkadaşlarımız yaralandı. ardından saldırganlar, olay yerine gelen 2 polis memururu da yere yatırırak dövdü. Burası dağbaşı mı? Aynı yerde yine çekimlerimiz var. Can güvenliğimiz yok. Polis koruması istedik ama yeteri kadar polis olmadığı gerekcesiyle kabul etmediler" dedi.

Tedavileri tamamlanan yaralılar aynı polis merkezinde ifade verdi. Polis olayla ilgili 2 kişiyi gözaltına aldı.