BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 35,01
ALTIN 2.428,80
HABER /  SPOR

Carlos için uğur yaptılar

Fenerliler uğuru sever. Yöneticiler Real Madrid maçında uğur yapmışlar.

Abone ol

Fenerbahçeli futbolcular kadar heyecanladırlar. Sarı lacivertliler tribünde ve televizyon başında sahada top oynuyormuşcasına maça odaklanırlar. Takımlarının hep kazanmasını isterler.

İşler ters gittiğinde de uğura başvururlar. Taraftarından başkanına kadar herkes maç izlerken değişik uğur yöntemlerini devreye sokar. İşte o meşhur uğurlar İspanya'ya taşındı.  

Carlos'u transfer eden Fenerbahçe yöneticileri Brezilyalı futbolcunun son Real Madrid maçında bile uğur yapmışlar.

San Tiago Barnebeu Stadı'ndaki şampiyonluk maçında Carlos'un takımı 1-0 gerideyken yöneticiler Nihat Özdemir ve Ali Koç uğur yapmışlar.

İspanyolları şaşkınlığa uğratan uğur sonrası Real Madrid, golleri birbiri ardına sıralamış..

Sabah'tan Balçiçek Pamir sordu, Nihat Özdemir anlattı: 

Yöneticilerin uğurları ünlüdür. Carlos için de uğur yaptınız mı?

Yapmaz mıyız? Carlos bizi Real Madrid'in şampiyonluk maçına davet etti. Ali Yıldırım, Murat Özaydınlı ve ben özel locada ağırlandık. Real Madrid 1-0 mağlup duruma düşünce uğurlara başladık. Biz istiyoruz ki galip gelsin.

Neler yaptınız ?

Ali Yıldırım'a dedim ki "Hadi uğurları tatbik edelim." Ali saçını ıslattı, saçları ortadan ayırdı, ben dualara başladım. Okuyor üflüyoruz ama bir türlü gol gelmiyor. 65. dakikada "Hadi bakalım yer değiştirelim" dedik. Kulübün yetkilileri, arkada oturan misafirler şaşırdı. Biz uğur yapıyoruz dedik açıkladık. Üç dakika sonra hakikaten goller yağmaya başladı.

Ya uğurlu kıyafetler?

Ben değil ama yöneticilerin bir bölümü maçlara hep aynı kıyafetle gelir. Aynı kapıdan girer aynı kapıdan çıkarız. Maçlarda erkekler çocuklaşıyor değil mi?