BIST 9.705
DOLAR 32,51
EURO 34,82
ALTIN 2.425,54
HABER /  SPOR

Carlos Galatasaraya takıldı

Steaua Bükreş maçında Rumen taraftar Fenerbahçe'yi alkışladı. Peki Galatasaray yenerse Carlos alkışlayacak mı?

Abone ol

Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Roberto Carlos, Steaua Bükreş maçında rakibin kendilerini alkışlamasına benzer bir olayın, Galatasaray derbisinde yaşanmasının mümkün olmadığını söyledi.

Carlos, saha içinde kendine güvenle oynayan ve doğru işler yapan bir Fenerbahçe olduğunu belirterek, "Avrupa'da güven kazanma adına bugünkü aldığımız galibiyet çok önemliydi. Rakip takımın taraftarlarının ve oyuncularının bizi alkışlayarak gösterdiği centilmenlik maçın güzel taraflarındandı" dedi.

Roberto Carlos, Galatasaray ile hafta sonunda yapacakları maçın çok güzel geçeceğine inandığını ifade ederek, "futbolseverler çok büyük bir maç izleyecek. Ligde birinciyle ikincinin karşılaşmasında sahamızda kazanmak istiyoruz. Müthiş bir maç izleyeceğiz. Derbi maçının sonucu hiç belli olmaz. Fakat bizim kendi takımımız için yapmamız gereken galip gelmektir" diye konuştu.

Bir gazetecinin, "Galatasaray sizi yenerse siz de onları alkışlayacak mısınız?" sorusu üzerine Brezilyalı futbolcu, soruyu soran gazeteciye espirili bir biçimde, "Galatasaray taraftarı mısınız?" diye sordu.

Carlos, bir kere Real Madrid'de oynarken, sahalarında Barcelona'yı alkışladıklarını hatırlatarak, "fakat bu futbol sahalarında, özellikle ezeli rakipler arasında çok nadir görülen birşeydir. Sahamızdaki maçta, kesinlikle taraftarlarımızın rakip takımı alkışlamasına izin vermeyeceğimizi düşünüyorum. Taraftarlarımız maçtan sonra kendi takımını aldığı galibiyetten dolayı alkışlayacaktır" dedi.