BIST 9.723
DOLAR 32,53
EURO 34,80
ALTIN 2.425,83
HABER /  MEDYA

Canlı yayında popo kavgası

"Buz dansı" yarışmasının ilk bölümünde Ayşe Arman ile Tuğba Ekinci arasında "popo" kavgası yaşandı

Abone ol

Show Tv'de başlayan "Buz dansı" yarışmasının ilk bölümüne, jüri üyesi gazeteci-yazar Ayşe Arman ile şarkıcı yarışmacı Tuğba Ekinci'nin "Popo" tartışması damgasını vurdu..

Yarışmacı Tuğba Ekinci, buzda gösterdiği performans sonucu 6 jüri üyesinden diğer 9 yarışmacıya göre en düşük notu aldı..

Jürinin oylarına önce mimikleri ile tepki gösteren Tuğba Ekinci, daha sonra kendisini meşhur eden şarkısına güvenerek askerlerden oy istedi ve kameralara arkasını dönüp kalçasını salladı..

Ekinci'nin hareketleri üzerine gazeteci Ayşe Arman genç şarkıcıya "Tuğba biz seni popo sallamanla tanıdık, sen sadece poponla mı gündemde kalacaksın" diye sordu..

Bu soru üzerine sinirleri iyice gerilen Tuğba Ekinci, Arman'a "Biz de seni Hülya Avşar'la kavgan ile tanıdık sen de hep böyle mi anılacaksın" diye sordu..

Ayşe Arman bu soru üzerine "Ben 15 yıllık gazeteciyim köşe yazarıyım, pazar günleri çeşitli insanlarla yaptığım röportajlar Hürriyet'te yayınlanıyor. Bilmiyor olabilirsin" diye cevap verdi..

Diğer jüri üyeleri de Tuğba Ekinci'yi kendilerine karşı daha saygılı davranmaya davet ettiler..

Halktan da gelen oylar sonucu 8. sırada yer alan Tuğba Ekinci elenmekten kurtulurken ilk bölümde yarışmaya veda eden isim şovmen Yıldo oldu..

Gecenin birinciliğini ise Türkiye eski güzeli ve oyuncu Zeynep Tokuş kazandı..