BIST 9.059
DOLAR 32,33
EURO 35,07
ALTIN 2.298,31

Çağla Şıkel'i kızdıran Emre Altuğ sorusu!

Çağla Şıkel'i kızdıran Emre Altuğ sorusu!

Çağla Şıkel geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan ünlü manken Emre Altuğ'un 'Çağla ile tekrar olmaz' sözlerinin sorulması üzerine çok sinirlendi. Ünlü manken Çağla Şıkel Emre Altuğ'un o sözleriyle ilgili bakın ne yanıt verdi...

Çağla Şıkel'i kızdıran Emre Altuğ sorusu!

Geçtiğimiz günlerde yeniden anne olmak istediğini belirten Şıkel, evleneceği insanda aradığı kriterleri “Evleneceğim adamın benden daha güçlü olması lazım. Ben bu yaştan sonra artık işinde başarılı, disiplinli ve duruşuna aşık olabilirim" şeklinde sıralamıştı. Emre Altuğ, Çağla Şıkel’in “Bir kez daha evlenirsem, tekrar Emre’yle dünyaevine girerim” sözleriyle ilgili, “Kafamda evlilik yok. Bir çocuğum daha olsun istiyordum ama şimdi düşünmüyorum. İki çocuğum var, onlar bana yetiyor” açıklamasını yapmıştı.

Çağla Şıkel'i kızdıran Emre Altuğ sorusu!

Ünlü model Çağla Şıkel önceki gün Nişantaşı'ndaki görüntülendi. Son zamanlarda oldukça zayıf haliyle dikkat çeken güzel model, kolundaki bandajı soran muhabirlere “Son dönemde vitaminsiz kaldığım için serum aldım” yanıtını verdi. Öte yandan Şikel, muhabirlerin eski eşi Emre Altuğ’un “Çağla ile tekrar olmaz” sözleri hakkında soru sorması üzerine sinirlendi. Herkesin istediği açıklamayı yapabileceğini söyleyen Çağla Şıkel, eski eşi için “Ben hiç ilgilenmiyorum, ilgi alanımda değil” dedi.