BIST 9.727
DOLAR 32,51
EURO 34,77
ALTIN 2.424,73
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Büyükçekmece Gölü kenarında kadın cesedi bulundu baba gözyaşlarına boğuldu

İhlas Haber Ajansı
İhlas Haber Ajansı

BÜYÜKÇEKMECE Gölü kenarında bir kadın cesedi bulundu. 20 yaşındaki Elif T.'ye ait olduğu belirlenen cesedi, babası teşhis ettikten sonra gözyaşlarına hakim olamadı.

Abone ol

Olay, dün saat 17.00 sıralarında Büyükçekmece Gölü Kanuni Sultan Süleyman Köprüsü yakınlarında meydana geldi. Cesedin gölün kenarına vurması üzerine çevredekiler polise haber verdi.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, cesedin 20 yaşındaki Elif T.'ye ait olduğunu belirledi. Olay yerinde yapılan çalışmaların ardından ceset, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayın intihar mı ya da cinayet mi olduğu yapılacak çalışmaların ardından belli olacak.

Öte yandan haber verilmesi üzerine olay yerine gelen Elif T.'nin babası, kızının cesedini teşhis ettikten sonra gözyaşlarını tutamadı. Ayakta durmakta güçlük çeken babaya yakınları destek oldu.

Elif T'nin, yarın Ordu'nun Aybastı ilçesinde toprağa verileceği öğrenildi.

"Köprüden düştüğü endişesini taşıyoruz"

Adli Tıp Kurumu önünde gazetecilere açıklama yapan aile yakını Rıza Altaylı, kesin ölüm sebebinin emniyet ve savcılıkça araştırıldığını belirterek, üniversiteye hazırlanan genç kızın dün saat 10.00'da dershaneye gitmek için evden çıktığını, akşam gelmemesi üzerine de ailesince arandığını söyledi.

Psikolojik bir sorunu da yoktu

Dün akşam Büyükçekmece Gölü'nde denizde ceset görenlerin emniyete bildirmesi üzerine kimlikten teşhis yapıldığını dile getiren Altaylı, " Hiçbir problemi olmayan, dersinde, okulunda, ailesinde son derece mütevazi ve mutlu olan bir genç kızımızdı. Ailesi de çok düzgün bir aile. Bir sabotaj ve buna benzer bir olay asla düşünmüyoruz. Psikolojik bir sorunu da yoktu. Sanki köprünün üzerinde fotoğraf çekmek için çıktığında dengesini kaybedip düştüğü ihtimalini ve endişesini taşıyoruz. İleriki günlerde olay netleşecek. Bir kasıt düşünmüyoruz, beklemiyoruz, tahmin etmiyoruz. Erken gitti, herkesi yasa boğdu ve üzdü. Acımız büyüktür." ifadelerini kullandı.

Kamera kayıtları incelendi dengesini kaybedip düşme ihtimali üzerinde duruluyor

Elif T'nin dershane çıkışında tek başına mı ya da arkadaşlarıyla mı köprünün bulunduğu yere gittiğini bilemediklerini belirten Altaylı, kamera kayıtlarının incelendiğini, genç kızın gezerken dengesini kaybedip düşmüş olabileceğini kaydetti.

Altaylı, Elif T'nin ağabeyi ve üniversite mezunu bir ablasının olduğunu söyledi.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Kırıkkale'de feci olay: İntihara teşebbüs eden baba yanlışlıkla 12 yaşındaki kızını öldürdü
Foto Galeri Kırıkkale'de feci olay: İntihara teşebbüs eden baba yanlışlıkla 12 yaşındaki kızını öldürdü Galeriye Gözat