BIST 9.524
DOLAR 32,52
EURO 34,84
ALTIN 2.488,17
HABER /  GÜNCEL

Bursaspor'un istediği Fenerli futbolcu

Ertuğrul Sağlam'ın eski talebesi Gökhan Ünal için Fenerbahçe Kulübü'ne resmi teklif yaptığı iddia edildi.

Abone ol

Bursaspor'un, teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın eski talebesi Gökhan Ünal için Fenerbahçe Kulübü'ne resmi teklif yaptığı iddia edildi.

Arjantinli Nunez ve Steinert'ten istediği verimi alamayan ve ligin ikinci yarısında kadrosunu güçlendirmek isteyen Bursaspor, transferdeki arayışlarını sürdürüyor. Özellikle gol yollarında sıkıntı yaşayan yeşil beyazlılar, Altidore'dan sonra şimdi de Fenerbahçe'nin suskun golcüsü Gökhan Ünal'ı listesine aldığı öğrenildi.

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın Kayserispor'dan eski talebesi olan ve o dönemde gol krallığı tacı giyen ve A Milli Takım'a kadar yükselen Gökhan Ünal için Fenerbahçe Kulübü'ne resmi teklifte bulunulduğu öğrenildi. Fenerbahçe'den ayrılmasına kesin gözüken Gökhan'ın da Bursaspor'un teklifine sıcak baktığı gelen haberler arasında.

SAĞLAM: "GÖKHAN'I ÇOK SEVERİM"

Kayserispor'da oynadığı dönemde kendisinin öğrencisi olduğunu ve bu dönemde gol kralı olduğunu belirten Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, "Görüşmeler bir yere geldikten sonra açıklamak doğrudur. Gökhan, Kayserispor'da gol kralı olmuş ve performansımıza o zaman büyük katkı yapmıştır. Kendisini çok severim ama şu an için netleşen bir şey yok" diye konuştu.