BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,80
ALTIN 2.513,75
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Bursa'da torbacıların 'kahve' oyunu bozuldu

Demirören Haber Ajansı
Demirören Haber Ajansı

BURSA'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 15 kilo 300 gram bonzai ele geçirildi. Olayla ilgili şahısların, uyuşturucu dolu valizlere narkotik köpeği koku almasın diye kuru kahve döktüğü öğrenildi.

Abone ol

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kente yüklü miktarda uyuşturucu madde getirileceği yönünde aldığı ihbarın üzerine, 4 şüpheliyi takibe aldı. Ekipler, şüphelilerin uyuşturucu maddenin dağıtımını yapacağını belirlemesi üzerine operasyon düzenledi.

Operasyonda D.G., A.V., E.A. ve yaşı küçük şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin üst ve araçlarında yapılan aramada; 15 kilo 300 gram bonzai, bir miktar esrar ve bir miktar metamfetamin ele geçirildi. Şüphelilerin, yakalanmaları durumunda narkotik köpeğinin koku almaması için valiz içinde bulunan uyuşturucu maddelerin üzerine kuru kahve döktükleri öğrenildi.

3 kişi tutuklandı

Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. D.G., A.V. ve E.A., çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, 18 yaşından küçük şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Kuzey Kore lideri Kim Joung-un'dan korkunç Covid-19 emri! Kim olduğuna bakmadan vurun
Foto Galeri Kuzey Kore lideri Kim Joung-un'dan korkunç Covid-19 emri! Kim olduğuna bakmadan vurun Galeriye Gözat