BIST 9.085
DOLAR 32,37
EURO 34,98
ALTIN 2.325,82
HABER /  SPOR

Bursa Beşiktaşa diş biliyor

Bursaspor Beşiktaş taraftarını istemiyor. Yeşil beyazlılar iddialı konuştu.

Abone ol

Bursaspor Kulübü İkinci Başkanı Osman Çelik, 7 Aralık Cuma akşamı Beşiktaş ile yapacakları maça rakip takım taraftarların büyük olasılıkla gelmeyeceğini söyledi.

Çelik, AA muhabirine yaptığı açıklamada, maçlara rakip takım taraftarların gitmemesinin sporun dostluk ve kardeşlik ruhuna yakışmadığını, ancak güvenlik açısından böyle bir kararın alınabileceğini belirtti.

''İl Spor Güvenlik Kurulu'nun rakip taraftarın gelmemesi konusunda bir talebi var'' diyen Çelik, şöyle devam etti:

''Beşiktaş bizim düşmanımız değil ama siyah-beyazlı takımı yenme konusunda diğer takımlarla oynadığımız maçlara göre daha hırslıyız. Camia olarak galibiyetten başka sonuç düşünmüyoruz. Eğer Beşiktaş'ı yenersek, ilk yarı için kalan 2 maçımızı da kazanıp, devreyi 27 puanla bitireceğimizi düşünüyorum.''

BURSASPOR'A DOSTLUK ELİ

Geçen yıl alınan kararla iki takım taraftarlarının deplasman maçlarına götürülmediğini ifade eden Erdoğan, ''Biz artık kırgınlıkların devam etmesini istemiyoruz. Taraftarımızın Bursa'daki maça gitmesinden yanayız. Bugün yapılacak yönetim kurulunda bu konuda bir karar alınacak, ama biz taraftarımızın Bursa'ya gitmesi yönünde düşünüyoruz. Milletimizin birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğu bugünlerde spor alanındaki kırgınlıkların devam etmiş olması, hem takımlarımız hem de memleketimiz için faydalı olmayacaktır. Bu bakımdan dostuluğun kazanmasını istiyoruz. Görüşümüz bu noktada'' şeklinde konuştu.