BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MAGAZİN

Burcu Özberk kimdir Alperen Duymaz'ın yeni sevgilisi fena yakalandılar

Son dönemin en çok konuşulan isimlerinden biri olan yakışıklı oyuncu Alperen Duymaz fena yakalandı. Peki Alperen Duymaz'ın yeni sevgilisi Burcu Özberk kimdir nereli kaç yaşında? Alperen Duymaz Burcu Özberk ile ilgili tüm detaylar internethaber'de.

Abone ol

Bodrum Masalı'nda oynadığı karakterle adından söz ettiren genç kadınların büyük hayran olduğu Alperen Duymaz dün kız arkadaşıyla yakalandı. Kendisi gibi oyuncu olan sevgilisiyle el ele yakalanan Alperen Duymaz'ın yeni aşkı Burcu Özberk kimdir nereki kaç yaşında? Burcu Özberk dizileri ve tüm detaylar haberimizde.

Güneşin Kızları adlı dizide oynadığı performansla adından söz ettiren Burcu Özberk kendisi gibi oyuncu olan Alperen Duymaz ile sevgili. Peki Burcu Özberk kaç yaşında nereli? 

BURCU ÖZBERK KİMDİR?

Burcu Özberk, 1990 yılında Ankara'da doğdu. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü mezunu

Burcu Özberk, "Muhteşem Yüzyıl" adlı diziye 50. Bölümde Pargalı İbrahim Paşa ve Hatice Sultan'ın kızı Huricihan Sultan rolü ile katılmıştır.
Burcu Özberk, Kanal D ekranlarında 18 Haziran 2015 tarihinde Sadullah Çelen yönetmenliğinde başlayan "Güneşin Kızları" adlı dizide "Nazlı Yılmaz" karakterini oyu kadrosunda Emre Kınay, Evrim Alasya, Tolga Sarıtaş, Berk Atan, Hande Erçel, Miray Akay, Sarpcan Köroğlu, Kanat Heparı, Sarper Arda, Meltem Gülenç, Teoman Kumbaracıbaşı, Funda İlhan gibi isimler yer aldı.