BIST 9.548
DOLAR 32,53
EURO 34,58
ALTIN 2.491,68

Burçlar ve Esmalar

Burçlar ve Esmalar; “Göklerde ne varsa zihnimizde o var,Zihnimizde ne varsa yaşamımızda o var.” (N.F.Efeçınar);Ücretsiz Seminer:” Burçlar Hakkında Her Şey”

 

Burçlar ve Esmalar

“Göklerde ne varsa zihnimizde o var,
Zihnimizde ne varsa yaşamımızda o var.” (N.F.Efeçınar)

 

 

Zenginlik için " Ya Ganiyy Ya Mugniy" esmalarını 2160 kere Güneş ve/veya Venüs,
Evlenmek ya da çocuk sahibi olmak için için " Ya Fettah Ya Bais" esmalarını 1062 kere Güneş ve/veya Merkür
Sağlık için " Ya Muhyi Ya Selam" esmalarını 199 kere Güneş ve/veya Venüs saatlerinde zikretmenizi öneririm.

 

 

Ücretsiz Seminer:
” Burçlar Hakkında Her Şey”

Tarih ve Yer; 22 Şubat 2014 CKM (Caddebostan Kültür Merkezi)

11:00-11:15 Öner Döşer, Burçlar, Nereden Nereye?
11:15-11:30 Sibel Oltulu, Burçlar ve Sembolleri
11:30-11:45 Yeşne Karaca İren, Burçlar ve Ezoterik Anlamları
11:45-12:00 Binnur Zaimler, Burçlar ve İş Hayatı
12:00-12:15 Güçlü Metin, Burçlar ve Olumlamaları
12:15-12:30 Ceyda Alaçam Burçlar ve Mitoloji
13:00-13:15 Hande Kazanova, Burçlar ve Hobileri
13:15-13:30 Gaye Döşer, Burçlar ve Taşları
13:30-13:45 Samiye Özbaş Soysal, Burçlar ve Karma
13:45-14:00 Nilda Ferhan Efeçınar, Burçlar ve Esmaları
14:00-14:15 Sena Büyükçopur, Burçlar ve Diyet
14:15-14:30 Barış Özkırış, Burçlar ve Psikoloji

 

Yazıma başlamadan önce: 22 Şubat 2014 Cumartesi günü, Sevgili Astroloğumuz Öner Döşer’in önderliğinde 12 uzman Caddebostan Kültür Merkezi’nde ücretsiz bir seminer yapacağız. Biz 12 uzman, 12 Burç’la ilgili,“ Burçlar Hakkında Her Şey” adlı ortak yazdığımız kitabımızı da sizlere tanıtacağız. Benim seminer konum “ Burçlar ve Esmaları” olacak ve saat 13:45’te seminerime başlayacağım. Astrolojiyle ilgilenen ya da biraz uzak bakarak “ nemenem bir şeymiş bu astroloji” diyen tüm okurlarımızı davet ediyorum :)

Yaratan bize kendi ruhundan üfleyerek, kendi esmalarından bazılarını bize kodlamış, bize güç kudret ve melekeler vermiş ve biz insanoğlunu halife kılarak onurlandırmıştır.

Doğduğumuz anda bizi gökyüzünde planetler karşılar. Planetlerden gelen şualar etkisiyle bizlere önceden kodlanmış esmalar aktive olur ve bu şekilde karakteristik özelliğimiz bize yüklenir. Kimilerimiz, Mars planetinden yoğun etkiler alarak daha “ Kaviyy” yani yüksek iradeli oluruz, kimimiz Merkür planetinden yüksek etkiler alarak daha “Fettah” yani açıp, genişleten, zafer kazanan oluruz, kimimiz Güneş’ten aldığımız etkilerle daha “ Rahim” yani merhametli oluruz ya da Ay’dan aldığımız etkilerle daha “ Vedud” sevgi dolu oluruz. Ya da bu etkileri daha az aldığımız için daha az merhametli,iradesiz ve sevgiden uzak bir karakteristik yapıda da olabiliriz. Bununla beraber “ Esmalar’’ zikredilerek karakteristik yapımızda değişimler gerçekleştirebiliriz.

Gökyüzünde bizi karşılayan planetler sadece karakteristik yapımızı değil, doğumdan ölüme kadarki ömür süresinde yaşayacağımız deneyimlerin de bilgilerini taşır. Planetlerin hareketlerive birbirleriyle yaptığı açılar, bizlere deneyimlerimizi, sınavlarımızı getirir ve bizim seçimlerimize göre, çift yönlü olasılıklardan, ya olumlusu ya da olumsuzuyaşam alanımızda var olur.


Koç  ve Akrep burçlarının bazı esmaları; El Vahid-ül Ehad, El Kaviy,
Boğa ve Terazi burçlarının bazı esmaları; El Latif, Er Rezzak
İkizler ve Başak burçlarının bazı esmaları; El Fettah, El Malik-ül Mülk
Yengeç burcunun bazı esmaları; “ “El Batın”, “ El Vedud”
Aslan burcunun bazı esmaları; El Melik, El Selam
Yay ve Balık burçlarının bazı esmaları; El Cami, El Mucib
Oğlak ve Kova burçlarının bazı esmaları; El Mukaddim, El Nafiy


Yüce Allah vahyinde gezegenleri, Güneş ve ayı şahit tutmuş, onların yerlerine, akmakta oldukları yönlerine yemin etmiştir. Dikkatinizi çekerim,Kur’an-ı Kerim’in 114 Suresi’nin 5 tanesinin adı planet isimleridir. Şems(Güneş), Buruc (Burç), Tarık(Venüs planeti), Necm (Yıldızlar),Kamer (Ay).Allah’ın planetlerin üzerimizdeki ve yaşamımızdaki etkisine ne denli önem verdiğini inceleyerek üzerine düşünmeliyiz ve araştırmalıyız, derim.

Yaşam planı sistemi, planetlerden gelen şualarla bizlerin zihinlerine akmaktadır.
Göklerden gelen şualar(kozmik ışınlar), zihnimize akarak, hipofiz bezimizin dekoder olma görevi sayesinde, beynimizde belirli duygu kimyasallarının oluşarak düşüncelere dönüşmesini sağlar. Oluşan duygu içerikli düşünceler, zihnimizden evrene yayın yapar ve bizler de inandığımız düşüncelerimizle yaşamlarımızı inşa ederiz. Planetlerden akan esmaların şualarını zikrederek, yaşamımız için gerekli enerjileri, bilinçli olarak hipofizimize çekebilir ve yaşam planımızı olumlu alanlara yönlendirebiliriz.

 

Bu dünyaya gelen hiçbir insanın astrolojik haritası bir başkasıyla hiçbir şekilde aynı olamaz. Aynı olabilmesi için aynı yerde ve aynı anda doğmaları gerekir. Aynı yerde doğması için iki kadının üst üste pozisyondaykenaynı salisede çocuklarını doğurmaları gerekir ki bu imkânsız bir durumdur :) Hadi diyelim ki bir şekilde bu durum gerçekleşti aradaki yükseklik bile gezegenlerin ışınlarının izdüşümünde fark yaratacaktır.Doğum için yan yana yatan iki kadın arasında oluşan en az 10. cm. lik fark bile, izdüşümsel olarak gökyüzündeki planetlerin kilometrelerce uzaklaşmasına sebep olur, dolayısıyla planetler aynı yerde ve aynı açılarda bulunamaz. Aynı anneden doğan ikizler için de durum aynıdır çünkü bebeklerden biri mutlaka önce gelir, aradaki saliselik fark, izdüşümsel olarak yine gezegenlerin farklı yerlerde ve farklı açılarda bulunmasına sebep olacaktır. Hiçbir insan bir başka insanla aynı salisede, aynı yerde ve aynı uzamda doğamayacağı için, her insanın farklı karakteri ve farklı yaşam planı oluşur.

İçimizden bazılarının, astrolojiye ya da burçlara fal gözüyle baktığını biliyorum. Astrolojinin fal gibi düşünülmesinin sebebi, gelecekten haber veriyor olduğu kanısından kaynaklanmaktadır. Hâlbuki astroloji gelecekten haber vermez, gelecekte olabilecek olasılıklardan bahseder. Bu ikisi arasında ciddi fark vardır. Bu ay işe başlayacaksın demez, yeni bir iş olasılığı gündeme gelebilir, der. Bir ev alacaksın demez, taşınmaz bir mal, belki bir ev alma olasılığı gündeme gelebilir, der. Kesinlik değil olasılık belirtir ve her olasılıkta seçme şansı yine bizlere aittir.  İş ile ilgili olasılık ortaya çıktığında, o işe başlar ya da başlamayız, ev alma olasılığı söz konusu olduğunda, o evi alır ya da almayız. Bu durum mutlak bir kader (plan) değildir, olasılıktır ve bizlerin seçimlerine göre belirlenen muallâk bir kader(plan)’dir.

Belirtmek istediğim özetle şudur ki; dünyada insanoğlunun var oluşundan yok oluşuna kadar geçecek sürede hiçbir insanın astrolojik haritası başka bir insanla aynı olamayacağı gibi, hiçbir insanın yaşam planı da başka bir insanla aynı olamayacaktır. Her birimiz parmak izlerimiz gibi tek ve orijinal sanat eserleriyiz.Yaşamdaki sınavlarımız ve deneyimlerimiz, planetlerin etkisiyle yaşamımıza tezahür eder, bizler de seçim yaparak yaşamımıza yön veririz.  Allah’ın bize armağan olarak yüklediği esmalarını kullanarak hem karakteristik yapımızı, hem de yaşam planımızı olumlu hale getirebilir, muhteşem bir yaşam sürebiliriz. Esmalar hakkında bilgi için;