BIST 8.976
DOLAR 32,33
EURO 35,05
ALTIN 2.283,62
HABER /  EKONOMİ

Burada 1 tabak mantı 95 TL!

Burada yemek fiyatları dudak uçuklatıyor. 'Şöyle bir karnımı doyurayım' diyen kapıdan geri dönüyor.

Abone ol

Bodrum'da yeni yemek trendi mantı. Daha önce fiyatlara tepki gösteren tatilciler şimdi de 95 liralık mantının şokunu yaşıyor.

LAHMACUN OUT MANTI IN

Türkiye'nin en gözde tatil beldelerinden Bodrum'da yiyecek-içecek fiyatları dudak uçuklatıyor! Geçtiğimiz yıl Alişan ile başlayan plajda lahmacun modasından sonra fiyatlar uçmuş, lahmacun+ayranın 50 liraya satılması tartışma yaratmıştı.

İbrahim Tatlıses gibi birçok isim, lahmacunun yüksek fiyatına tepki göstermişti. Geçen yıl lahmacunun tanesini 39 liradan satan Türkbükü Maça Kızı Hotel, bu yıl da 95 liralık mantısıyla tatilcileri şaşırttı. Önceki yıllarda Eda Taşpınar'ın soda fiyatına tepki göstermesiyle de gündeme gelen Maça Kızı Hotel'de, sınırsız mantı ve garnitür 95 liraya satılıyor. Türkbükü'ndeki yüksek fiyatlardan şikayetçi olan birçok tatilci, mantının en fazla bir-iki tabak yenilebileceğini ve sınırsız olarak servis edilse de 95 lira etmeyeceğini söylüyor.

'O MANTININ MANTIĞI YOK'

Sabah'ın haberine göre, Bodrum'un iki ünlü mantıcısı da 95 liralık mantıya tepki gösterdi. Bodrum Mantı'nın sahibi Cengiz Yanar, "O mantının mantığı yok" dedi. Bölgenin en ünlü mekanlarından Casita Mantı'nın sahibi Haluk Tanrıverdi ise çok şaşırdığını belirterek "Mantıyı bu noktalara taşıyabildiysek ne mutlu bize" diye konuştu. Bodrum Mantı ve Casita'da, mantının tabağı 17 liraya satılıyor.