BIST 9.548
DOLAR 32,50
EURO 34,59
ALTIN 2.499,25
HABER /  MAGAZİN

Bülent Ersoy Avşar kızına kükredi!

Bir haftadır süren Bülent Ersoy-Hülya Avşar tartışması sertleşiyor. Avşar 'sevmiyorum' dedi. Ersoy 'balyoz olacağım"

Abone ol

Böbrek yetmezliği sebebiyle kaldırlıldığı Bahçelievler'deki JFK Hastanesi'nde bir haftadır tedavi gören Bülent Ersoy önceki gün taburcu oldu. Ersoy, hastaneden çıkar çıkmaz "Bülent Ersoy'u hiç sevmem" diyen Hülya Avşar'a için açtı ağzını yumdu gözünü.

DOKTORU ERSOY'U ŞİKAYET ETTİ

"40 derece ateşle geçtiğimiz hafta 2 buçukta hastaneye geldim. O andan itibaren de hastanedeyim. Şu an da iyiyim çok şükür." diyen Ersoy, doktorunun "Zor bir hastaydı hiçbir şey yemedi" şeklindeki eleştirisine "İçim almıyorsa ne yapabilirim. Halbuki benim için de hep çok yemek yiyor derler. Yiyemiyorum. Doktoruma da yiyemediğimi söyledim. O tavrımı koydum. Bu zorluksa, zorum o zaman." şeklinde yanıt verdi.

GELENLERE TEŞEKKÜR

Hastanede kaldığı bir hafta boyunca kendisini ziyarete gelen İbrahim Tatlıses, Sibel Can, İzzet Yıldızhan, Tarkan, Ebru Gündeş, Oya Aydoğan, Armğan Çağlayan gibi dostlarına da teşekkür eden Ersoy, "Herkes ilgi ve alakasını fazlasıyla gösterdi. Hepsi sağolsun. Hastalığım da ne kadar sevilip sayıldığımı bir kez daha gördüm. Demek ki bu yaşı dolu dolu yaşamışım. Çok ama çok mutluyum. Mutluluğumu hiçbir şey bozamaz." dedi.

AVŞAR'A SERT SÖZLER!

Ünlü sanatçı, Hülya Avşar'ın "Bülent Ersoy'u hiç sevmem" şeklindeki sözlerine de karşılık verdi.Ersoy, "Aramızda ne var onu bilmiyorum, hiç merak da etmiyorum. O hanım kendi kendine konuşuyor. O kadar konuşmayı yaptıktan sonra geçmiş olsun 'Allah sizi bağışlasın' demesini beklemezdim. 'Bir an evvel geber de kurtul' derdi. O konuda kendisine sitemkar olmayacağım. Ama ölmeyeceğim. Hülya Avşar ve onun gibiler için dimdik ayakta duracağım. Onların başlarında her zaman balyoz gibi olacağım."dedi.