BIST 9.058
DOLAR 32,33
EURO 35,07
ALTIN 2.297,12
HABER /  GÜNCEL

Buket Aydın kimdir kaç yaşında eski eski hali nasıldı estetik mi yaptırdı?

Şu sıralar Emir Sarıgül ile yaşadığı olaylı aşka anılan spiker olan Buket Aydın'ın özel hayatı daha kadar yeni hali de konuşuluyor. Estetik yaptırdığı iddia edilen BuKet Aydın'ın eski hali merak edildi. Peki iş adamı Erce Baykal'dan boşanan Buket Aydın kimdir, kaç yaşında?

Abone ol

Mustafa Sarıgül'ün oğlu Emir Sarıgül ile sunucu Buket Aydın'ın aşk pozu magazin basınında bomba etkisi yaratttı. Geçtiğimiz mayıs ayında modacı Barbaros Şansal ikilinin gizli aşk yaşadığını söylemiş ve fakat iki taraf da anında bu iddiaları yalanlamıştı. Bu yaz basına sızan bir fotoğraf ise aşkı ortaya koydu. Yanak yanağa pozları magazine düşen Emir Sarıgül 2019 yılında eşi Fatoş Altınbaş'tan ayrılmıştı. Buket Aydın ise ani bir kararlar önce Kanal D ekranlarından ardından da 7 yıllık eşi Erce Baykal'dan ayrılmıştı. 

Daha önce aşklarını yalanlayan çiftin Bodrum'da tatilde çekilmiş pozları ile aşkları belgelenmiş oldu.

BUKET AYDIN KİMDİR?

Buket Aydın 1 Ocak 1985 tarihinde Bursa'da doğdu. Televizyon haber sunucusu olarak görev yapmaktaydı.

"İstanbul Kültür Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü"nden mezun oldu. Attila İlhan'ın şiirleri üzerine master yaparak yüksek lisansını tamamladı. Kadıköy'de bulunan Kuşdili Spikerlik ve Sunuculuk Kursu'nda eğitim alarak iyi dereceyle mezun oldu.

2013 yılında iş adamı Erce Baykal'la evlenmiş olaylı bir şekilde boşanmıştı.

Bir sene özel bir radyoda haber spikerliği yaptıktan sonra Kanaltürk kanalına girerek spor bülteni ve daha sonra hafta sonu ana haber bültenlerinde sunuculuk yaptı. Kanal Türk'ten ayrıldıktan sonra TRT Türk kanalına geçerek program sunuculuğu yapan Buket Aydın 2011 yılı Nisan ayında yeniden yapılanmaya geçen NTV'ye transfer olarak haber kuşaklarında sunuculuk yapmaya başladı.

NTV'de hafta içi 23.00'da başlayan Gece Bülteni Kuşağını ve 20:00'da başlayan Ana Haber Bültenini sunan Aydın 2018 yılının Mayıs ayında Kanal D'ye geçiş yaparak burada Ana Haber Bülteni'ni sunmaya başladı. 9 Mayıs 2020 tarihinde de bulunduğu görevden istifa etti. Aydın, aynı zamanda Nişantaşı Üniversitesi Radyo, Televizyon ve Sinema bölümü öğretim görevlisidir.

Ödülleri

En iyi Haber Spikeri Ödülü, Düzce Üniversitesi
2016 Anadolu Medya Ödülleri
4. Fashion TV Eyewear Moda Ödülleri (En iyi Giyinen Kadın Haber Sunucusu)
İnternet Medyası Yılın En İyileri Ödüllleri, (Yılın Kadın Haber Spikeri Ödülü)
İnternet Medyası Yılın En İyileri Ödüllleri, (Yılın Gece Haberleri Bülteni, 'Gece Bülteni Kuşağı')