BIST 9.722
DOLAR 32,52
EURO 34,95
ALTIN 2.425,77
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Bugün yola çıkacaklar dikkat!

Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Abone ol

Karayolları Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Gaziantep-Şanlıurfa Otoyolu Gaziantep Çevre yolunun 0-15. kilometreleri Batı Kavşağı (Dülükbaba Mevkii) ile Kilis Kavşağı arasındaki üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanacak.

Akhisar-Balıkesir yolunun 12-18 kilometreleri arasındaki yol üstyapı çalışmaları nedeniyle Balıkesir-Akhisar istikameti trafiğe kapatılarak, ulaşım yolun diğer bölümünden iki yönlü olarak verilecek.

Anadolu Otoyolunun Gümüşova-Gerede kesimi Bolu il sınırı ile Abant kavşağı arasındaki Termoplastik çizgi çalışmaları nedeniyle 03-27 Eylül 2010 tarihleri arasında (Bolu Dağı Tünel geçişi dahil) şerit daralması yapılacağından ulaşım kontrollü olarak sağlanacak.

Milas-Yatagan yolunun 0-36. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle çarşamba günleri 13.00-15.00 saatleri arasında yol kısa süreli aralıklarla trafiğe kapatılarak ulaşım kontrollü olarak verilecek.

Söğüt-Korkuteli-Antalya yolunun 9-11. kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle pazartesi-çarşamba-cuma günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapalı tutulacak.

Osmancık-Gümüşhacıköy yolunun 4-5. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım 60 dakikalık aralıklarla kesilerek kontrollü olarak sağlanacak.

Ankara-Kızılcahamam-Çeltikçi ayrımında yolunun 0-5 kilometreleri arasında (Kargasekmez Mevkii) asfaltlama çalışmaları nedeniyle Kızılcahamam-Kazan-Ankara istikameti trafiğe kapatılarak, ulaşım Ankara-Kazan-Kızılcahamam istikametinden iki yönlü olarak verilecek.

Anadolu Otoyolunun Abant Kavşağı ile Bolu Dağı Tüneli arasındaki Elmalık A Tipi Otoyol Hizmet Tesisinin yapımıyla ilgili olarak köprü kirişlerinin yerine konulması çalışmaları nedeniyle 16 Eylül -1 Ekim tarihleri arasında İstanbul-Ankara istikameti trafiğe kapatılacak, ulaşım Ankara-İstanbul istikametinden iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanacak.

Hasankeyf-Gercüş yolunun 4-7.kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 4 Eylülden 2 ay süresince hergün 09.00-11.00 ve 14.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.

Anadolu Otoyolunun Yeniçağa-Çaydurt Kavşakları arasında sürdürülen Termoplastik Çizgi ve Ofset tarama çalışmaları nedeniyle 1 Eylül-20 Eylül tarihleri arasında Ankara-İstanbul ve İstanbul-Ankara istikametlerinde ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak verilecek.

Ortaklar-Söke-Milas yolunun 57-61. kilometreleri (Bafa Gölü) arasında sürdürülen patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı, çarşamba ve perşembe günleri 13.00-17.00 saatleri arasında aralıklarla trafiğe kapatılarak ulaşım kontrollü olarak sağlanacak.

Ortaklar-Söke-Milas yolunun 14-17. kilometreleri arasındaki (Karacabel Tüneli Mevkii) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı, çarşamba ve perşembe günleri 13.00-17.00 saatleri arasında yol kısa süreli aralıklarla ulaşıma kapatılacak.