BIST 9.722
DOLAR 32,51
EURO 34,93
ALTIN 2.426,61
HABER /  GÜNCEL

Bugün hava nasıl olacak?

Yurdun batı kesimlerinde görülecek kısa süreli yağış haricinde geri kalan bölgeler yağış olmayacak. İşte il il hava sıcaklığı.

Abone ol

Tahminlere göre, yurdun kuzey ve batı kesimleri parçalı çok bulutlu, sabah saatlerinde Samsun ve Muş çevreleri, öğleden sonra ve akşam Doğu Karadeniz'in doğusu ile Ardahan, Aydın, Muğla, Isparta ve İzmir'in güney ilçeleri kısa süreli yağışlı, diğer yerler az bulutlu geçecek.

Sabah saatlerinde doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı, Marmara'nın doğusu ile yurdun iç ve doğu kesimlerinde sis bekleniyor.

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı, kuzey ve iç kesimlerde 2 ila 4 derece artacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.

Rüzgar, güney ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette esecek. Bazı illerin beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şu şekilde tahmin ediliyor:

Ankara: Parçalı az bulutlu (Sabah saatlerinde il genelinde sis görülecek) 12 İstanbul: Parçalı ve çok bulutlu 9
İzmir: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinde güney ilçeleri kısa süreli sağanak yağışlı 16
Adana: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 19
Antalya: Parçalı zamanla çok bulutlu 17
Samsun: Parçalı çok bulutlu, sabah saatlerinde aralıklı yağmurlu 12
Trabzon: Parçalı zamanla çok bulutlu, öğleden sonra ve akşam saatlerinde aralıklı yağmurlu 12
Erzurum: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı çok bulutlu (İl genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte sis görülecek) -3
Diyarbakır: Az bulutlu ve açık (Sabah saatlerinde il genelinde sis görülecek) 13