BIST 9.645
DOLAR 32,57
EURO 34,89
ALTIN 2.438,18
HABER /  GÜNCEL

Büfeci hakkında ilginç iddialar

Dayak yiyen büfeci hakkında ilginç iddialar. Hedefteki Belediye Başkanı Turgut Altınok'tan şaşırtıcı bilgiler geldi.

Abone ol

Keçiören'de zabıtaların büfeci hakkında ilginç iddialar.. Büfecinin belediyeye 27 dava açtığını ve bunların 25'ini kaybettiği ortaya çıktı. Metin Şahin hakkında asıl çarpıcı olan bakkalın arkasına kaçak inşaat yaptırması oldu..

Bu ilginç sözler eleştirilerin odağındaki başkan Turgut Altınok'a ait. Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ertğrul Özkök'ü arayan Altınok'un anlattıkları bunlarla sınırlı değil..

Ancak başkanın bu açıklamaları Özkök'ü rahatlatmamış gözüküyor.  sözleriyle özetliyor. Dayakçı zabıtaların belediyeden kovulmasını istiyor. Altınok, bakın büfeci hakkında neler söylemiş?

(...) "Konuşmanın devamında ise başka bazı ilginç şeyler söyledi. Dayak yiyen büfeciyi kastederek, "Bu arkadaş da o kadar masum değil" dedi ve devam etti.

"Bir kere burası içki satan büfe değil, bir bakkal. Bugüne kadar belediyeye 27 dava açmış, 25’ini kaybetmiş. Mahkeme masraflarından dolayı belediyeye 7.5 milyar borcu var ve ödemiyor."


"Kesinlikle haklı çıkarmaz. Yaptıkları yanlış. Gidip polise bildirmeleri gerekirdi. Ancak orada da şöyle bir durum var. Bundan önce 5 kere gelmişler, bu arkadaş hepsinde olay çıkarmış. Polis 5 kere müdahale etmiş. Ama dediğim gibi, bütün bunlar şiddetin mazereti olamaz."

"Bu kişinin sadece bizimle sorunu yok. Daha önce Türkiye’nin iki büyük bira üreticisini de dava etmiş. Şişelerinin içinden izmarit çıktı deyip uydurmuş. Bira şirketinin temsilcileri bana geldiler, hayret içindeydiler."

Anlattığına göre dayak yiyen Metin Şahin, bakkal dükkánının arkasına kaçak inşaat yaptırmış. Onun yıkılması dolayısıyla da epey hadise çıkmış.