BIST 9.530
DOLAR 32,48
EURO 34,79
ALTIN 2.477,81
HABER /  GÜNCEL

Bu Tarz Benim'in dekoltesi için olay sözler!

Emine Şenlikoğlu, Bu Tarz Benim yarışmasına katılan kadınların dekoltesini için, "İç çamaşırıyla yarışmaya katılıyor artık kızlar!" dedi.

Abone ol

Emine Şenlikoğlu, Ülke TV'de katıldığı Arafta Sorular'da, Bu Tarz Benim'i topa tuttu. Şenlikoğlu ''Bazı yarışmalar kızlara giyim mi öğretiliyor, kızlar bir yerlere mi hazırlanıyor, söylemeyeyim artık o kadar ileri gitmeyeyim belli değil... Bu ne rezillik!'' dedi.

İÇ ÇAMAŞILARIYLA KATILIYORLAR

Ülke TV'de Esra Elönü'nün hazırladığı Arafta Sorular programının bu haftaki konuğu Yazar Emine Şenlikoğlu oldu. Kadın tesettürü hakkında açıklamalar yapana Şenlikoğlu, 'moda' programlarına ağır eleştirilerde bulundu.

Yarışma programlarında kadınların aşırı dekolteli kıyafetlerle ekrana çıkmasını 'rezillik' olarak değerlendiren Şenlikoğlu şunları söyledi: ''Bazı yarışmalar kızlara giyim mi öğretiliyor, kızlar bir yerlere mi hazırlanıyor, söylemeyeyim artık o kadar ileri gitmeyeyim belli değil... Bu ne rezillik! İç çamaşırıyla yarışmaya katılıyor artık kızlar! Söylemeyelim mi bunları? Bunun zamanı ne zaman? Gençlerimiz iyice zıvanadan çıktıktan sonra mı zamanı gelecek? Bir sürü yarışmalar bir sürü programlar bu ne rezillik!''

İŞTE O SÖZLER...