BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Bu sitenin manşetini okur atıyor

Türkiye'nin ilk basın bülteni ajansı Şirkethaberleri.com bir 'ilk'e daha imza atıyor. Şirkethaberleri.com'un anasayfa manşeti, okurların vereceği puanlarıyla belirleniyor

Abone ol

Türkiye'nin ilk basın bülteni ajansı Sirkethaberleri.com medya ve internet dünyasındaki 'ilk'lerine devam ediyor. Sirkethaberleri.com anasayfa manşeti bundan böyle okurların verdiği puanlarla belirlenecek.

Yayına başladığı günden bu yana en ileri internet teknolojilerini kullanarak her biri 'Türkiye'de bir ilk' olan bir çok hizmeti birbiri ardına hizmete sokan Sirkethaberleri.com okurların tercihini manşetine taşıyarak interaktif yayıncılığın son noktasına ulaşıyor.

MANŞET HER AN DEĞİŞEBİLİR

İnternette bir ilk olan bu yeni uygulamayla Sirkethaberleri.com okuyucuları beğendikleri haberlere puan vererek o haberin anasayfada manşete çıkmasını sağlayabiliyor. Okuyucuların verdiği puanlar sistem tarafından gerçek zamanlı olarak değerlendirildiği için; anasayfa manşeti gün içerisinde bir çok kez değişebiliyor.

Sirkethaberleri.com projesini hayata geçiren Faculté Creative Group yetkilileri, bu uygulamayla alışılagelmiş yayıncılık anlayışının ötesine geçtiklerin belirterek; "Özellikle yayıncılıktaki yapay zeka uygulamalarının giderek arttığı günümüz dünyasında; internetin bireyi öne çıkaran katılımcı yanını çok önemsiyoruz. Bundan sonra da aynı anlayışla yeni hizmetler geliştirmeye devam edeceğiz" diyorlar.

SIRKETHABERLERI.COM'UN 'İLK'LERİ:

Türkiye'nin İlk Basın Bülteni Ajansı
Türkiye'nin İlk Kurumsal Bilgi Bankası
Türkiye'de İlk Defa Gerçek Zamanlı Basın Bülteni Dağıtımı
Manşeti Okurları Tarafından Seçilen İlk Haber Portalı

Sirkethaberleri.com hakkında:

Şirket haberlerini ücretsiz olarak yayınlayan Türkiye'nin ilk basın bülteni ajansı Sirkethaberleri.com, okuyucuların isteğine göre düzenlemiş günlük e-bültenler ve gerçek zamanlı haber servisi hizmeti ile haberlerin binlerce ilgili kişiye doğrudan ulaşmasına yardımcı oluyor. Haber sayfalarında yer alan ayrıntılı şirket bilgileri ile haber ve fotoğraf arşivleri ise okuyucunun aradığı bilgiye kolaylıkla ulaşmasını sağlıyor.

Fotoğraf, video ve grafiklerin de yer aldığı Sirkethaberleri.com, firmaların görsel malzemelerle öne çıkmalarına da katkıda bulunuyor.

Arşivleme, veri tabanı oluşturma, dağıtım ve raporlama gibi hizmetler sayesinde Sirkethaberleri.com firmaların kurumsal iletişim maliyetlerinde kayda değer düşüşler sağlıyor.

İLETİŞİM

Faculté Creative Group
T : +90 212 2276791
F : +90 212 2276792
info@faculte.biz

www.sirkethaberleri.com