BIST 9.709
DOLAR 32,52
EURO 34,79
ALTIN 2.422,11
HABER /  GÜNCEL

Bu sahilde 1 günde 3 genç boğuldu

Hatay’ın Samandağ ilçesinde bir günde 2’si kardeş 3 kişi akıntıya kapılarak boğuldu.

Abone ol

Aynı gün içerisinde sıcaktan bunalarak denize giren 3 genç akıntıya kapılılarak boğuldu. Gençlerden 1'i halen aranırken, geride ise talihsiz gençlerin gözü yaşlı aileleri kaldı.

Hatay’ın Samandağ ilçesinde bir günde 2’si kardeş 3 kişi akıntıya kapılarak boğuldu.
Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz pazar sabahı meydana gelen olayda, ilçeye bağlı Çevlik Limanı’nın olduğu bölgedeki Deniz Sitesi’ne gezmeye gelen Samet Aşkar (17) ve nişanlısı Alev Batmanoğulları (16) serinlemek için suya girdi. Kısa süre sonra akıntıya kapılan genç çiftten Samet Aşkar sudan kurtulurken, nişanlısı suların arasında gözden kayboldu.

DAHA 16 YAŞINDA KÜÇÜCÜKSÜN

Olay yerine gelen Samandağ Sahil Güvenlik ekipleri, çiftin suya girdiği yerde genç kızı arama çalışmalarına başladı. Ertesi günde arama çalışmalarını sürdüren ekipler, genç kızın cansız bedenini pazartesi günü saat 12.00’da ulaştı. Olay yerine gelen anne Hayfe Batmanoğulları, deniz kıyısında gözyaşlarına boğularak, “Daha 16 yaşında küçücüksün, ölemezsin” diyerek ağıtlar yaktı.

ekran-resmi-2012-08-07,-9.39.44-am.png

Aynı gün ve aynı yerde meydana gelen ikinci olayda ise Nebil Kababıyık (19) ve Ali Kababıyık (17) isimli kardeşler, sıcaktan bunalarak suya girdi. Şiddetli dalga ve hızlı esen rüzgarın da etkisiyle akıntıya kapılan iki genç, suların arasında kayboldu.

Samandağ Sahil Güvenlik ekiplerinin aralıksız çalışmaları sonucunda, yine aynı gün suda boğulan Alev Batmanoğulları’nın bulunmasından 1 saat sonra kardeşlerden Ali Kababıyık’ın cansız bedeni kıyıda bulundu. Gencin cesedini dalgaların kıyıya sürüklediği öğrenilirken, kardeşlerden Nebil Kayabıyık’ın bulunması için de çalışmaların sürdürüldüğü bildirildi.