BIST 9.525
DOLAR 32,50
EURO 34,76
ALTIN 2.491,39
HABER /  DÜNYA

Bu otomobile 11 kişi bindiler

Aracın üzerine yükledikleri bir bagaj dolusu eşyayla Kastamonu’ya tatile gelen 11 kişilik bir aile, Hindistan, Pakistan ve Bangladeş gibi ül...

Abone ol

Aracın üzerine yükledikleri bir bagaj dolusu eşyayla Kastamonu’ya tatile gelen 11 kişilik bir aile, Hindistan, Pakistan ve Bangladeş gibi ülkelerdeki toplu taşıma araçlarının görüntülerini aratmadı.
Tatili fırsat bilen bir aile, çocuklarıyla birlikte yaklaşık 11 kişi ve bir bagaj dolusu eşyayla seyahat ederken görüntülendi. Tehlikeli yolculuğa rağmen çevredeki vatandaşların ilginç bakışlarına aldırmayan aile, hiçbir şey yokmuş gibi hareket ederek kırmızı ışıkta bekledi ve hız şeridine girerek ilerledi.
Stadyum Caddesi’ne doğru alışveriş yaptıktan sonra evine dönmek üzere otomobile adeta istif halinde binen insanlar, çocukları da kucaklarına alarak çok tehlikeli bir yolculuğa koyuldu. Bavullarla tatil eşyalarının da yüklü olduğu otomobilde, kapılar ve camlar kilitlendi. Çocukların bir kısmı, bagaj kısmında bavullarla birlikte bağlanarak, büyükler ise koltuklarda kucak kucağa oturdu. Otomobil ise, üzerindeki ağırlığa dayanamayarak asfaltla yapışık bir şekilde gitti. Otomobilin arka kısmında, Vezirköprülü yazısı dikkat çekti.
(İHA)