BIST 9.121
DOLAR 32,37
EURO 34,94
ALTIN 2.325,48
HABER /  GÜNCEL

Bu kadının şerrinden korkulur

Gittikleri gece kulübünden erken ayrılmak isteyen kadın, sevgilisi arkadaşlarıyla kalmayı tercih edince deliye döndü ve…

Abone ol

İngiltere’de 7 yıldır birlikte yaşadığı erkek arkadaşıyla bara giden Emma Thomason adlı genç kadın sevgilisi Jason Wilson’a eve gitmek istediğini söyledi.

Genç kadının bu isteğini reddederek bir süre daha arkadaşlarıyla takılmak istediğini belirten Wilson birkaç saat sonra patronundan gelen telefonla neye uğradığını şaşırdı.

Ağustos ayında evlenmeyi planladığı 2 çocuğunun babası Wilson’a bu davranışı yüzünden çok kızan 24 yaşındaki Thomason sevgilisinin bütün kıyafetlerini minibüse doldurarak limana gitti.

ELBİSELERLE BİRLİKTE SULARA GÖMÜLDÜ

Burada araçtan inen öfkeli kadın el frenini indirerek Wilson’ın çalıştığı şirkete ait olan minibüsün sulara gömülmesini izledi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis şirketin patronunu arayarak durumu bildirdi.

Wilson öfkeden deliye dönen patronunun kendisini aramasıyla olayı öğrendi ve ertesi gün Thomason’la beraber yaşadığı evi terk etti. Çiftin düğünlerinin de iptal edildiği bildirildi.

Milliyet