BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,93
ALTIN 2.433,96
HABER /  GÜNCEL

Bu kadar da olur mu demeyin!

Trafikteki ihmaller her gün onlarca cana mal olurken, İstanbul yollarındaki ilginç manzaralar bu kadar da olmaz dedirtti.

Abone ol

Bir vatandaş motosikletin önüne bindirdiği küçük çocukla yolculuk yaparken, canını hiçe sayan başka bir vatandaş ise seyahat için taksi bagajını tercih etti.

Trafiğe çıkan dikkatsiz sürücülerin ihmali her gün kazalara neden olurken, İstanbul'un iki farklı yerinde yaşanan manzara kazalara adeta davetiye çıkardı.

Sultanbeyli'de 34 ZZ 3917 plakalı motosiklet sürücüsü, önüne bindirdiği küçük çocukla araçların hızlı bir şekilde seyrettiği yolda ölüme adeta davetiye çıkardı. Ne kendisinde ne de önündeki küçük çocukta kask bulunan şahıs, canlarını hiçe sayarak uzun süre yolculuğa devam etti.

TAKSİ BAGAJINDA YOLCULUK

Görenleri şaşkına çeviren başka olay ise Maltepe'de kameralara yansıdı. Geçtiğimiz yıllarda sahibi tarafından otomobilin bagajına konulan "Dana Ferhat" uzun süre konuşulurken, bu kez bir vatandaş taksi bagajında yolculuk yaptı.

İçerisi dolu olan 34 TEM 68 plakalı taksinin bagajına binen yolcu, kendisini görüntüleyen kameramana el sallamayı da ihmal etmedi. "Biz böyle yolculuğa alışkınız" diyen yolcu, muhtemel bir kazayı düşünmeyerek bagajda seyahati göze aldı. Trafiktekilerin şaşkın bakışları arasında giden bagajdaki yolcu, araç ara sokaklara girince gözden kayboldu.