BIST 9.080
DOLAR 32,36
EURO 35,05
ALTIN 2.324,50

Bu hafta vizyona giren filmler

Bu hafta vizyona giren filmler

Balfilm bizi yusuf’un hayatının birinci safhasına yani çocukluğuna götürüyor ve bu kez bizi karakovan balcısı babası yakup’la tanıştırıyor.

Bu hafta vizyona giren filmler

BAL

Film bizi Yusuf’un hayatının birinci safhasına yani çocukluğuna götürüyor ve bu kez bizi Karakovan balcısı babası Yakup’la tanıştırıyor.

Bu hafta vizyona giren filmler

Film 2010 Altın Ayı Ödülü'ne layık görüldü.
Filmin yönetmeni Semih Kaplanoğlu

Bu hafta vizyona giren filmler

SON İSTASYON

Ünlü komedyen Levent Kırca'nın bir demiryolu memurunu canlandırdığı film trenler arasında geçiyor. Sıcacık ve etkileyici hikayesiyle dikkat çeken prodüksiyon Son İstasyon çarpıcı sahneleri ve seyircilerin belleklerinden uzun süre silinmeyecek sürprizleriyle yılın filmi olabilecek kalitede görülüyor. Levent Kırca'nın canlandırdığı üç çocuk sahibi demiryolu memuru Ruhi ve ailesinin hüzün ve mizahla yüklü hikayesini anlatırken gerçekçi bir Türkiye panoraması çiziyor.

Bu hafta vizyona giren filmler

Ruhi taşrada küçük bir istasyonda emekliliğine gün sayan bir memurdur. Emekli ikramiyesiyle çatısı akmayan bir ev alıp hayatının son demlerini huzurlu bir şekilde geçirmek ise en büyük hayalidir. Fakat kızı Esra ve küçük oğlu Önder'in daha iyi yaşamak gibi anlaşılır ve masum bir dilekleri vardır. Onların bu masum hayalleri bütün aileyi bir anda İstanbul'a sürükler. Ruhi'nin eşi ve annesiyle birlikte İstanbul'a gelmesiyle artık gelişen olaylar artık kimsenin kontrolünde değildir.