BIST 9.717
DOLAR 32,54
EURO 34,94
ALTIN 2.436,44
HABER /  POLİTİKA  /  MHP

Bu gelişmeler MHP’yi kamçılıyor

MHP Genel Sekreteri Cihan Paçacı'ya göre partileri üzerindeki operasyon devam ediyor.

Abone ol

Nergis DEMİRKAYA
İNTERNETHABER

ANKARA- MHP kökenli Ramiz Ongun’un AK Parti’den milletvekili adaylığına hazırlanması, Beypazarı Belediye Başkanı Cengiz Özalp’in Ak Parti’ye transferi ve MHP’ye yakınlığı ile bilinen Bengü TV’de Bahçeli’nin istifaya çağrılması gözleri MHP’ye çevirdi.

MHP Genel Sekreteri Cihan Paçacı’ya göre bütün bu gelişmeler AK Parti’nin seçmen bazında tek alternatifi olan MHP üzerinde yapılan operasyonun devam ettiğinin göstergesi.

İnternethaber’e konuşan Paçacı, “Bunlar yeni değil. MHP’nin özellikle açılım konusundaki dik duruşu, bölünme senaryolarının karşısında duran tek güç olması ve AKP’nin seçmen bazında tek alternatifi olması nedeniyle MHP üzerinde operasyon yapma istekleri, uygulamaları sürüyor. Biz bunları bekliyoruz. Bundan sonra da olur. Hepsine hazırlıklıyız” dedi.

Paçacı bu gelişmelerin parti tabanında bir rahatsızlığa yol açıp açmadığı sorusuna ise, “Hayır. Bunlar bizi daha da kamçılıyor” yanıtı verdi.

28 OCAK'TA SEÇİM BEYANNAMESİ AÇIKLANIYOR

Bu tartışmaların dışında durmaya çalışan MHP’nin gündeminde ise 28 Ocak’ta yayınlanacak seçim beyannamesi var. Seçim Beyannamesini en erken açıklayacak olan MHP hemen ardından seçim çalışmalarına başlayacak.