BIST 9.080
DOLAR 32,32
EURO 35,07
ALTIN 2.307,42
HABER /  GÜNCEL

Bu da İlahi star yarışması

Popstar, Alaturka star derken iş geldi İlahi Star'ını seçmeye... Şaka değil, bir kanal bunun için ön elemelere başladı bile.

Abone ol İNTERNETHABER

Sonunda bu da oldu... İlahi Star yarışması yapılıyor. Yarışmayı düzenleyen Haydar Baş'ın kanalı olarak bilinen MeltemTV... Yeni yayın döneminde popstar benzeri bir yarışma ekranda olacak.

Programı duyuran Meltem TV yönetimi, İlahi Star yarışması için ön elemelerin yapıldığını bildirdi. "İlahilerin Yıldızı" ismi ile ekrana gelecek olan yarışmada, tasavvuf eserleri seslendirilecek.

Meltem TV Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Uğurlu yeni yarış programına ailelerin büyük ilgi göstereceği iddiasında.

JÜRİ DE KİMLER VAR?

İlahi Star yarışmasının jürisinde Amir Ateş, İsmail Coşar, Yahya Soyyiğit ve Galip Sokullu bulunuyor.

İZDİHAL ÇIKTI

Yarışma o kadar büyük ilgi gördü ki tıpkı popstar kuyrukları gibi bu kez de ilahi star kuyrukları oluştu. Yurtiçi ve yurt dışından binlerce yarışmacının ön elemeler için başvurduğu öğrenildi. Ön eleme ve çekim stüdyolarında izdiham yaşandı.

İZLEYİCİ SMS ATACAK

İlahi Star'ın formatı popstar ile aynı. İzleyiciler SMS yoluyla yarışmanın ön elemeleri, yarışma süreci ve finallerde söz sahibi olacak. Jürinin onayının yanı sıra izleyicilerden en çok SMS alan 5 yarışmacı, finallere kadar yarışmaya hak kazanacak.

"BÜYÜK BİR ÇIĞIR"

Jüri üyelerinden Amir Ateş “Katılımcıların yoğun iştirakinin yanı sıra, ses güzellikleri ve musikimize yatkınlıkları da bizleri memnun etmektedir. İlahilerin Yıldızı programı çok büyük bir çığır olacaktır” dedi.

MELTEM TV ÇOK MESUT

Yarışmaya olan yoğun katılım sebebiyle çok mutlu olduklarını belirten Meltem TV Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Uğurlu “Değişmeden yenileniyoruz" diyor... (Kaynak: Marmarahaber.net)