BIST 9.080
DOLAR 32,38
EURO 35,00
ALTIN 2.324,14
HABER /  İNTERNETHABER TV  /  ASTROLOJİ

Bu burçlarla kavga veya tartışmaya girmeden önce 2 kez düşünün

Astrolojiye ilgi duyanlar bilirler; bazı burçlar oldukça sakin olurken, bazılarının yanına sinirden yaklaşılmaz. Ancak öyle burçlara sahip olan kişiler var ki, bu burçlarla kavga ettiğinizde haklı çıkmanız imkansız olur. İşte asla tartışmaya ve kavgaya girmemeniz gereken burçlar.

Abone ol

Astroloji ile yakından ilgilenenler hemen hemen her burcun karakteristik özelliklerini ezbere bilirler. Bu sebeple ilişkiler kuracağı kişilerin burçlarına oldukça önem verenler, sinirli olan burçlara asla yaklaşmak istemezler. 

Hele bazı burçlarla tartışmaya girmek, hayatlarının hatası olabilir. İşte burçların özelliklerine göre kavga edilmemesi gereken kişiler...

Koç burcu

Koç burçları bir anda sinirlenebilirler. Özellikle engellendiklerini hissettiklerinde ters yüzlerini anında ortaya çıkarırlar. Koç burcu birinin yapmak istediği şeyi yapamayacağını söylemek, ona engeller koymak durumun çok daha kötüleşmesine sebep olacaktır.

Koç burçları bir şeyin olmasını istediklerinde anında ve kolaylıkla gerçekleşmesini isterler. bu burca sahip olan kişilere hayır demek ve neden olmayacağını söylemek daha da kızmalarına sebep olacaktır. Koç burçları sinirlendiklerinde sessiz kalmayacak ve seslerini fazlasıyla yükselteceklerdir.

Başak burcu

Başak burçlarının kurdukları düzeni bozarsanız bir hayli sinirlenebilirler. Normal şartlarda sakin ve güler yüzlü olan başak burçları onlara ait olan bir şeyin yerini değiştirdiğinizde bambaşka biri haline dönüşebilir. Konu temizlik ve düzen olduğunda Başak burçları oldukça fazla titizdir. Bunun yanı sıra bulundukları ortamda en zeki kişi olmayı severler. Bu sebeple hatalarını ve yanlışlarını yüzlerine vurursanız bambaşka biri haline gelirler.

Aslan burcu

Aslan burçları anlaşılmadığını düşündüklerinde kısa sürede sinirlenebilir. Aynı zamanda kalabalık bir grup içerisindeki odak noktası olmayı sevdiklerinden ve istediklerinden dolayı o gücü ve kontrol duygusunu hissedemediklerinde de hüsrana uğrayıp agresif tavırlar içine girebilirler. Aslan burçları mevzu ne olursa olsun odakta olmayı severler. Şayet ilgi eşitli bir yöne kayarsa sinirlenip tepki göstereceklerdir.