BIST 9.717
DOLAR 32,54
EURO 34,94
ALTIN 2.438,20
HABER /  İNTERNETHABER TV  /  ASTROLOJİ

Bu burçların haksız olduğu yer yok! İşte her zaman haklı olduğunu sanan burçlar

Burçlar dünyasında her 12 burcun da kendine has bazı özellikleri vardır. En belirgin özellikleri sayesinde diğer burçlardan ayrılırlar ve insanlar tarafından tanınmaları kolaylaşır. Burçlar arasında kendinin sürekli haklı olduğunu ve hiçbir zaman yanlış yaptığını kabullenemeyen kişiler vardır. Bakın bu kişiler hangi burçlardan...

Abone ol

İnsanları, burcunun özelliklerine bakarak en azından en belirgin hatlarıyla tanımak mümkündür. Birinin, karakterinde en ön plana çıkmış olan huyları ve davranışlarına baktığınızda burcuyla ilgili az çok bir tahminde bulunabilirsiniz. En dikkat çeken, en sinirli, en bakımlı, en özgüvenli ve bunlar gibi birçok 'en'e sahip burçlar vardır. Buna benzer şekilde kendinin hiçbir zaman haksız olmayacağını düşünen ve her zaman haklılığıyla övünen kişiler vardır. Bu kişiler, tartışma esnasında tahammül edilemez derecede kendini beğenmiş de yukarıdan bakabilirler. Hatalı olduklarını asla kabul etmez ve her zaman en doğru şeyi kendilerinin söylediğini düşünürler. Bu kişilere haksız olduğunu kesinlikle kabul ettiremezsiniz. Hatta olur da kendi içlerinde hatalı olduğunu anlarlarsa, gurur yapar ve bunu yine size söylemezler. İşte bu burçları sizler için derledik. Bakın hangi burçlar, ilişkilerinde hatayı kabullenmez, üstlenmez ve daima üste çıkmaya çalışırlar...

Başak burcu

Başak burcu insanları, girdiği her ortamda genelde en mantıklı konuşan kişi olmaya alışkınlardır. En akıllıca fikirlerin kendilerinden çıktığını bilir ve kendilerinden emin davranırlar. Eğer bir tartışmaya girecek olurlarsa, karşısındaki kişinin haklı çıkma ihtimali hiç yoktur. Bir konuda haksız bile olsalar, eğer karşısındaki onunla inatlaşıyorsa bilin ki başak onu sözleriyle yerle bir edecektir. Eleştirmeyi çok seven bu burç, baktığı her şeyde kusur bulabilir. O yüzden, eğer sizle tartışırsa ve onunda inatlaşırsanız, hemen bir açığınızı bulup sizi haksız çıkarmak için elinden geleni yapacaktı ve emin olun bunu başaracaktır.

Aslan burcu

Ağzı iyi yapan aslanlarla tartışmaya girmek hiç akıl karı değil. Kıvrak zekasıyla sizi her zaman kapana kıstırabilir ve ne olursa olsun kendini haklı çıkarabilir. Haksız olduğunu bilse dahi, bunu kabullenemediği ve her zaman en önce olmayı arzuladığı için ne olursa olsun kendini haklı çıkaracaktır. Eğer bir aslanla tartışma içine girdiyseniz konuyu çok fazla uzatmayın ve ona istediğini verin. Çünkü bilin ki aslan, istediğini alana kadar sizinle savaşacak ve kendini muhakkak haklı çıkaracaktır.

Oğlak burcu

Haksız olmayan burçları sıralayacak olursak bu grupta kesinlikle oğlağın yeri vardır. Oğlak insanı, kendini hep diğer insanlardan yüksekte görür. Onu, kafasına yatayan bir mesele hakkında asla ikna edemezsiniz. Kendini çok seven oğlak, özgüveni sayesinde her ortamda düşüncesini çok iyi şekilde savunur ve haksız olmayı kabullenemez. Haklı olmak onların doğasında olduğu için, kendinizi boş yere onu haksız çıkarmak için yormayın. Çünkü oğlak ne yapıp eder, bir şekilde bir yolunu bulup haklı olmayı başarır.