BIST 9.645
DOLAR 32,57
EURO 34,90
ALTIN 2.438,99

Bu aşk skandalla biter

 Bu aşk skandalla biter

HT MASA ekibi bu hafta, Deniz Seki’yi, Arda Turan'ı, Ahmet Kural-Sıla aşkını, Aslı Enver ve Murat Boz’un barışmasını, Berk Oktay’ın sette olay çıkarmasını ve Tuba Büyüküstün-Onur Saylak çiftinin boşanmasını masaya yatırdı.

 Bu aşk skandalla biter

HT MASA ekibi bu hafta, 2.5 yılın ardından özgürlüğüne kavuşan Deniz Seki’yi, gazeteci Bilal Meşe’ye saldıran Arda Turan’ı, Ahmet Kural-Sıla aşkını, Aslı Enver ve Murat Boz’un barışmasını, Berk Oktay’ın sette olay çıkarmasını ve Tuba Büyüküstün-Onur Saylak çiftinin boşanmasını masaya yatırdı.

 Bu aşk skandalla biter

"ÇOK ACAYİP TEKLİFLER ALIYOR DİKKATLİ OLMALI" 2.5 yıldır ceza evinde olan Deniz Seki nihayet özgürlüğüne kavuştu. Henüz cezaevindeyken birçok teklif alan Deniz Seki, bundan sonra kariyerini nasıl şekillendirmeli?

 Bu aşk skandalla biter

OBEN BUDAK: Deniz Seki her şeyden uzak kaldığı dönemde bugünlerinin planını yapmış olmalı. Bir süre dinlenip etliye sütlüye dokunmadan her fırsatta şarkı söylemesi onun için iyi olur sanırım.

 Bu aşk skandalla biter

REŞAT BALCIOĞLU : Pişmanlık fayda eder mi? Eder! Deniz Seki cezaevine düşünce suçundan ya da kitap yazmaktan girmedi. Evrensel bir suç olan uyuşturucu kullanmak ve temin etmekten yargılandı ve cezasını çekti. Deniz Hanım sırf hapis yattı diye albümlerinin patlama yapacağını ya da kariyerinin ivme kazanacağını düşünmüyorum. Deniz Hanım’ın konser programının birkaç ay yoğun olacağını, bu popülerliğini nakde çevireceğini düşünüyorum.