BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,94
ALTIN 2.435,80
HABER /  GÜNCEL

Braga Carvalhal'ı iyi tanıyor

Portekiz'in Maisfutebol gazetesinde çıkan habere göre Braga'nın kaptanı Alan Osório da Costa Silva Beşiktaş maçını değerlendirdi.

Abone ol

Portekiz'in Maisfutebol gazetesinde çıkan habere göre Braga'nın kaptanı Alan Osório da Costa Silva "Beşiktaş'ın, Braga'nın potansiyelini bilmesinden dolayı avantajı olduğunu düşünmüyorum" dedi.

Sporting Braga'nın, yarın oynanacak olan Beşiktaş maçı için çok çalıştığını ve Türkiye'deki Portekizlilerle karşı karşıya gelmenin zor olacağını söyledi.

Teknik direktör Carlos Carvalhal dışında Beşiktaş'ın, Ricardo Quaresma, Simão, Hugo Almeida, Manuel Fernandes, Júlio Alves'e ve hala Benfica'lı Sidnei'ye sahip olduğunu söyledi ve "Braga'yı tanımaktan dolayı Türkleri avantajlı görmek mi? Bence hayır." şeklinde konuştu.

Ayrıca Brezilya'lı oyuncu "Bizi iyi tanıyorlar ama bizim de Carlos Carvalhal'la daha önceden çalışmış arkadaşlarımız var, biz de onun çalışma şeklini tanıyoruz." dedi.

Alan, hala Beşiktaş'daki hiçbir Portekizliyle konuşmadığını söyledi. Alan, Hugo Almeida ve Quaresma'yla F.C. Porto'dan eski takım arkadaşı, Almeida ve Quaresma için, "Onlar Türk rakibin silahı gibi." dedi.