BIST 9.548
DOLAR 32,50
EURO 34,58
ALTIN 2.501,33
HABER /  GÜNCEL

Birleşmeye ağlayan hoca bakın kimmiş!

Numan Kurtulmuş'un, AK Parti'ye katılım töreninde, 'telefonda hüngür hüngür ağladı' dediği 'hoca'nın kim olduğu belli oldu..

Abone ol

AK Parti ile kendisini hafta içi fesheden HAS Parti'nin bütünleşme süreci tamamlandı.

Haliç Kongre Merkezi'ndeki törende Numan Kurtulmuş ve arkadaşları AK Parti saflarına katıldı. Erdoğan'ın ardından kürsüye çıkan Kurtulmuş, AK Parti'ye yeni Türkiye'nin inşası için geldiklerini söyledi. Bugün yeni bir dönem yaşandığını dile getiren Kurtulmuş, 'Milletin evlatları kazandığı bu mevziyi bir daha asla kaybetmeyecek. AK Parti'ye elimizi, ruhumuzu, bütün benliğimizi taşın altına koyarak bir nefer bir karınca gibi çalışmaya geldik' diye konuşan Kurtulmuş, şöyle devam etti:

12 Temmuz'da sayın Başbakanımız bu talebi bize iletti. Bu bütünleşmeye destek veren, karşı çıkan herkesi saygıyla selamlıyorum. Milletin büyük bir çoğunluğu, aydın kesim, medya bu birleşmeyle ilgili olumlu kararlar verdi. Sayın Başbakanımız ve benim ortak hocamız olan bir büyüğümüz bu birleşmeyi duyunca telefonla aradı: 'Ben yıllardır bu birleşme için dua ediyordum' diyerek hüngür hüngür ağladı.

Numan Kurtulmuş'un katılım töreninde sevinç gözyaşları döktüğünü söylediği ve "Erdoğan'la ortak hocamız" dediği ismin hadis alimi Mehmet Emin Saraç olduğu öğrenildi.