BIST 9.525
DOLAR 32,59
EURO 34,67
ALTIN 2.524,69
MEDYA

Bircan Bali'den bomba Gülben Ergen açıklaması "Minik Mafyacık"

Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programınını sunuculardan Bircan Bali Gülben Ergen ile ilgili gündemde bomba etkisi yaratacak açıklamar yaptı.

Gündeme gelen iddialara göre 1988 yılında Gülben Ergen'in ağabeyi Rıfat Ergen karıştığı bir kavgada öldürülmüştü. 1991 yılında tutuklanarak ceza evine gönderilen Rıfat Ergen'in katili Gürinan Bayramoğlu af ile serbest bırakılmış ve 2005 yılında Gülben Ergen'in ağabeyini öldüren Gürinan Bayramoğlu işlettiği diskoteğin önünde 3 kişi ile kavgaya girince öldürülmüştü. O zaman Gürinan Bayramoğlu ağabeyi Gürcan Bayramoğlu'nu öldürten ve azmettiren Gülben Ergen olduğunu söylemiş. Şimdi ise bu olay Müge Anlı'nın programında yeniden gündeme gelmesiyle Gülben Ergen ismi yeniden Türkiye'nin gündemine bomba gibi düştü.

Bütün bu olaylar ardından Gülben Ergen sosyal medya hesabından "Romayı'da ben yakmış olabilir miyim?" şeklinde yanıt vermiş başka açıklama yapmamıştı. Herkes Gülben Ergen'den bir resmi açıklama beklerken bu gün canlı yayınca Bircan Bali şok bilgiler verdi.

Bircan Bali " Gülben Ergen düşündüğümüz Gülben Ergen değil. Yani şöyle Gülben Ergen geçmişte bir takım fevri hareketlerde bulunmuş. Gülben Ergen zamanında öttürmüş yani buraları. Mink mafyacıklar, tehditler falan zamanında yaptığını çok söylüyorlar. Şimdi Müge Anlı'nın kaşıdığı bu adam (Murat Güneş) çıktı ve dedi ki 'evet ben zamanında da yaptım ama beni Gülben Ergen bu olaya zorladı, beni azmettiren bu' dedi. Bu korkunç bir iddia. Bu saatten sonra buz gibi kesilen magazin ve adalet dünyası şimdi gözleri yine o adama (Murat Güneş) çevirdi.

Sitene Ekle