BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,79
ALTIN 2.506,82
HABER /  GÜNCEL

Bir sevgiliye bu yapılmaz

Sevgilsinin tuvalet ihtiyacını karşılamak için gitmesinden sonra geç kalmasına kızan genç adam bakın ne yaptı.

Abone ol

Antalya'da oturan 21 yaşındaki Alper Alçiçek ile 18 yaşındaki Dürdane Sorguç'un bir arkadaşlarıyla Manavgat'a gezmeye gitti. Otomobille çevreyi gezen 3 gençten Dürdane'nin tuvalet ihtiyacını karşalamak için yer aradı. Fakat uzun uğraşlardan sonra bula bula bir inşaat buldular.

Genç kızın tuvalet ihtiyacını karşılamak için bir inşaata girip dönmemesi üzerine sevgilisi Alçiçek sinirlendi. Tartışan iki sevgili bir süre sonra kavga etmeye başladı. Kavga sonunda Alçiçek, arkadaşının da yardımıyla sevgilisi Dürdane Sorguç'u 4'ncü kattan atarak yaraladı.

Gürültüyü duyan vatandaşların koşmasıyla birlikte Alçiçek ile arkadaşı da olay yerinden kaçtı. Acılar içinde kıvranarak çevredekilerin çağırdığı ambulansı bekleyen genç kız, “Buraya gezmeye gelmiştik. Ama Alper ve arkadaşı beni inşaattan attı. Her yerim çok acıyor” demekle yetindi. Sorguç, Alper Alçiçek'in asker kaçağı olduğunu da iddia etti.

Manavgat Devlet Hastanesi'ne kaldırılıp tedaviye alınan genç kızın belinin kırıldığı, vücudunun çeşitli yerlerinde de kırık ve ezikler oluştuğu belirlendi. Ameliyata alınan genç kızın sağlık durumunun iyi olduğu ifade edildi.

Bu arada, bir süre önce Alper Alçiçek ve ailesinin Dürdane Sorguç'un evine görücü olarak geldiği ancak kızın ailesinin evliliğe onay vermediği öğrenildi. Sorguç'un babasının bugün kızının kaçırıldığı gerekçesiyle Gazipaşa Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulunduğu iddia edildi.

Olayla ilgili soruşturma sürerken, polis jandarma ekipleriyle de irtibata geçerek her yerde Alper Alçiçek ve arkadaşı Kerim'i arıyor.