BIST 9.717
DOLAR 32,52
EURO 34,94
ALTIN 2.440,18
HABER /  MAGAZİN

Bir mektupla tek celsede boşandı

Nil Burak şu sıralar hüzünlü günler yaşıyor. 20 yıllık eşi ile yollarını ayrılan Burak bakın bu ayrılığı nasıl anlatıyor..

Abone ol

Nil Burak, yılbaşına iki gün kala bir mektup bırakarak evi terk eden 20 yıllık eşi Erkal Işıksal'dan tek celsede boşandığını açıkladı.

SORUN BENDE DEMİŞ

29 Aralık'a kadar beraberdik. Neredeyse 24 saat bir arada geçiyordu. Ama sorunlar vardı. Altı aydır güçlü kadını oynuyordum, kimseye bir şey fark ettirmiyordum. Elimden geleni yaptım. O ise bir mektup bırakıp gitti. Mektupta benim bunları hak etmediğimi, sorunun kendisinde olduğunu söylemiş. Beni sevdiğini yazmış. Kızgın değil sadece kırgınım. Ama "Bu evlilikten pişman mısın?" diye sorarsan, asla pişman değilim. Yaşadık ve bitti.

AİLESİNİN BASKISI VARMIŞ

Ayrılmamızda üçüncü kişilerin etkisi yok. Ben zaten "Bir kadın mı var?" diye sordum, "Kesinlikle hayır" diye yanıt verdi. Sanırım kendisi bir boşluğa düştü, belki de farklı bir hayat yaşamak istedi. Ailesinin de baskısı vardı. Çünkü ona çocuk veremiyordum; 45 yaşında rahim ameliyatı oldum. Belki farklı bir insanla evnenip çocuk sahibi olmak istiyordur. Gerçi bunlar artık beni hiç ilgilendirmiyor. Yolu açık olsun.

Nil Burak, Erkal Işıksal'ın evi terk ederken oğlu Cemre ile de vedalaştığını anlattı: "Evden ayrılırken oğlum Cemre de evdeymiş, ona sarılıp ağlamış. 'Sen benim her zaman oğlumsun, annene çok iyi bak' deyip öyle çıkmış evden."