BIST 9.680
DOLAR 32,45
EURO 34,46
ALTIN 2.490,54

Bir garipliktir gidiyor!

Bu hafta birbirinden garip olaylar ve açıklamalar vardı. Ardı ardına sıralandı hepsi...

Bu hafta birbirinden garip olaylar ve açıklamalar vardı. Ardı ardına sıralandı hepsi. Nereden başlasam bilemedim. Neyse, Başbakan'ın açıklamalarından başlayalım bakalım.

Başbakan Yıldırım geçenlerde bir konuşmasında; "FETÖ, AKP döneminde palazlanıp güçlenmemiştir" demiş. İyi ama bir çok AKP'li siyasetçi vakti zamanında, FETÖ'nün kötü yüzünü göremediklerini ve iyi niyetle destek verdiklerini ancak iyi niyetlerinin kurbanı olarak kandırıldıklarını açıkladılar. Dolayısıyla bu işte bir gariplik yok mu sizce?

***

Tekmeci serbest...

Hastaneden çıkmış ve evine gitmek üzere otobüse binen Ayşegül hemşireye, etek giydiği gerekçesiyle tekme atarak saldıran insan benzeri mahlukat, çıktığı ilk mahkemede tahliye edildi.

Savunmasında: "Ayağımda spor ayakkabısı vardı ve çok sert vurmadım" demiş. Yani bu sonuçla; kendi içerisinde barındırdığı sapıkça dürtülerin önüne geçemeyen ve bu sebeple de etek giyen kadınlarımıza saldırmayı kafasına koyan herkes, ayağına spor ayakkabısı giydikten sonra kendince yavaş bir tekmeyle kadınlarımızı darp etme hakkına sahip mi olacak yani? Vah ki ne vah...

***

Evlendirme programları

Bu evlendirme programlarından kurtulamadık gitti. Reytingleri hiç de az değil. Özellikle talibini arayanların çoğu, tuhaf bir ruh haline giriyorlar bu programlarda. Kendilerini, hakikaten bir sanat icra etmiş ya da edebi veya ilmi alanda büyük işler yapmışta o sebeple tanınmış ve insanların sevgisine mazhar olmuş gibi, layık olmadıkları bir yerde görüyorlar. Yorum yaparken, "hayranlarım ne der acaba bu duruma?" diyen bile var. Güler misin ağlar mısın?

Geçen hafta haber sitelerinde bir haber gördüm. Popstar Bayhan'da birine aşık olup, programlardan birine katılmış. Aşk işte! Reklam kokan hareketler olduğunu söyleyenler var. Ancak ben katılmıyorum. Neden böyle bir şey olsun ki? Düşünüyorum ve aklıma bir neden gelmiyor. Ha bu arada Bayhan'ın yılın sonunda albümü çıkıyormuş.

***

Günün sözü

"Efendiler, yarın Cumhuriyet'i ilan edeceğiz."

                                                                                Mustafa Kemal Atatürk